Το site που έχει... γεννήσει 60.000 μωρά!

ΚΟΣΜΟΣ

Το site που έχει... γεννήσει 60.000 μωρά!

Αν για μερικούς ο έρωτας είναι μπελάς, για κάποιους άλλους αποδείχτηκε υπόθεση ενός απλού «κλικ» στο ποντίκι! Χιλιάδες άνθρωποι έχουν καταφέρει να ζευγαρώσουν έπειτα από γνωριμία που έκαναν στο Διαδίκτυο και ένα site που έχει να υπερηφανεύεται για πολλούς γάμους είναι το Meetic. Αυτό το site γνωριμιών, που ιδρύθηκε το 2001 και έχει πια οργανωμένα μέλη σε δεκαπέντε διαφορετικές χώρες, δέχεται κάθε μήνα δέκα εκατομμύρια επισκέπτες! Αυτές οι επισκέψεις πολύ συχνά καταλήγουν σε γνωριμίες, φλερτ, αλλά και γάμους. Ετσι, χάρη στο Meetic έχουν γεννηθεί σε όλη την Ευρώπη μέχρι στιγμής 60.000 μωρά!

Ο ιδρυτής του site, ο Μαρκ Σιμοντσίνι, είναι πολύ υπερήφανος για το πνευματικό του «παιδί», αλλά και για τη συμβολή του στις σχέσεις των ανθρώπων. «Από τη δημιουργία του site μέχρι σήμερα 12.000 ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω αυτού μού έχουν στείλει τις θερμές ευχαριστίες τους», λέει ο ίδιος και εξηγεί ότι οφείλει την επιτυχία του στο γεγονός ότι πια είναι πολύ πιο εύκολο για τους ανθρώπους να φλερτάρουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους παρά σε ένα μπαρ.

Στην αρχή τα τρία τέταρτα των προφίλ που δημιουργήθηκαν στο Meetic ήταν ανδρών, αλλά τώρα πια η αναλογία είναι 50-50. «Μάλιστα, είναι οι γυναίκες αυτές που κάνουν τώρα το πρώτο βήμα» αποκαλύπτει ο Σιμοντσίνι, που έχει γίνει και ιδιαίτερα πλούσιος από αυτή την ιστορία. Η προσωπική του περιουσία ανέρχεται πια στα 200 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν έχει πρόβλημα να βαφτίσει αρκετά από τα παιδιά που είναι αποτέλεσμα των ειδυλλίων του Meetic!


Φωτ.:Ο ιδρυτής του site, Μαρκ Σιμοντσίνι (δεξιά), με δυο από τα ευτυχισμένα μέλη του Meetic, τα οποία -όπως είναι φανερό- περιμένουν και τον καρπό του έρωτά τους.

Επιμέλεια: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ