Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Προβλέψεις για 22/3

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στην ικανότητά σας να εκφράζεστε εύστοχα κερδίζετε την προσοχή και τη συμπάθεια όλων. Είναι λοιπόν ευκαιρία να μπορέσετε να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Στα οικογενειακά σας παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επαφή σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προσοχή σε όσους σας πλησιάζουν. Μπορεί να σας μιλούν ευχάριστα, κοιτάζουν όμως τα δικά τους συμφέροντα και μόνο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δίνετε ιδιαίτερη βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις τους. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας πλησιάσουν ύστερα από μεγάλο διάστημα, καθώς και με νέες γνωριμίες. Αλλα θα σας λένε και άλλα θα πιστεύουν. Στα αισθηματικά σας, από την εσωστρέφεια και την επίδειξη ισχύος προτιμήστε τον ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Στηριχτείτε στη γοητεία σας και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε χάσει μπορεί ξαφνικά να σας θυμηθούν σήμερα. Μη βιαστείτε να τους εμπιστευτείτε, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι μακριά σας, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να συναντηθείτε με καλούς σας φίλους. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας, καθώς υπάρχει έντονη τάση για υπερβολές και μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη συμπεριφορά σας κάνετε τον σύντροφό σας να σας εκδηλώσει τα πιο ζεστά συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ξέρετε να ακούτε, αλλά και να δείχνετε πως τον καταλαβαίνετε. Ετσι η σχέση σας ανανεώνεται και γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε τις κατάλληλες ιδέες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ενώ ευχάριστες συμπτώσεις θα σας βεβαιώσουν πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Υπέροχες στιγμές σας περιμένουν στα αισθηματικά, ενώ και στην οικογένεια θα συναντήσετε υποστήριξη στις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Χάρη στην ισχυρή σας διαίσθηση, θα πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ και κάποιες προσδοκίες σε σχέση με τα αισθηματικά σας δείχνουν πως θα εκπληρωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε τόσο απαιτητικοί με τον σύντροφό σας και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε την αναφορά σε επίμαχα θέματα του παρελθόντος και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Θα χαλαρώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Είστε πολύ γοητευτικοί, γι’ αυτό αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε. Πολύ θετική είναι η σημερινή μέρα για τον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράτολμες κινήσεις κάθε είδους. Προτιμήστε να διασκεδάσετε και αποφύγετε τις σοβαρές δραστηριότητες. Αν σας πλησιάσει κάποια σχέση από το παρελθόν, φανείτε επιφυλακτικοί. Κανείς δεν εγγυάται τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

ΙΧΘΥEΣ: Μέσα από τους φίλους αλλά και τον σύντροφό σας θα νιώσετε απόλυτα καλυμμένοι ψυχικά. Με την οικογένειά σας όμως η συνεννόηση θα είναι αρκετά δύσκολη. Μόνο με υπομονή, χαμηλούς τόνους και διπλωματία θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...