Σκληρό καρύδι ο Παπα-Τσάκαλος!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκληρό καρύδι ο Παπα-Τσάκαλος!

«Ο παπα-Τσάκαλος δεν το βάζει ποτέ κάτω. Ακόμη και τώρα που περνά δύσκολες στιγμές λέει στους γιατρούς να τον αφήσουν να βγει γιατί κουράστηκε πάνω στο κρεβάτι»! Με αυτά τα λόγια προσπάθησε χθες να μας περιγράψει την κατάσταση της υγείας του γνωστού ιερωμένου άνθρωπος του συγγενικού του περιβάλλοντος που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά του.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη: «Είναι σκληρό καρύδι και θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Ο θεράπων ιατρός του, κ. Παπανικολάου, εμφανίζεται αισιόδοξος από την κλινική του κατάσταση και σήμερα μας είπε ότι ίσως δεν χρειαστεί καν η επέμβαση, καθώς ανταποκρίνεται πολύ θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ότι ο αγαπητός σε όλους ιερωμένος περνά δύσκολες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, έπειτα από τριπλό έμφραγμα που υπέστη, δεκάδες φίλοι του, αλλά και απλός κόσμος, τηλεφωνούν καθημερινά στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του και να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους συγγενείς.

Μάλιστα, στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού φτάνουν καθημερινά λουλούδια και επιστολές απλών πολιτών που στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση. Το γεγονός αυτό έχει συγκινήσει βαθύτατα τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε: «Ο παπα-Τσάκαλος εκτός από υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ είναι καλός φίλος και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ολοι τον περιμένουμε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να είναι δίπλα μας πιο έτοιμος από ποτέ».

Από το πλευρό του παπα-Τσάκαλου δεν λείπει ούτε λεπτό ο γιος του, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία και μόνο αυτόν φαίνεται πως ακούει για να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των γιατρών, που του συνιστούν ηρεμία και ξεκούραση. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει καθημερινά στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ότι αισθάνεται μια χαρά και πρέπει να βγει από το νοσοκομείο καθώς δεν μπορεί να κάθεται.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ