Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Φονικό για μερικά γουρούνια

Νεαρός εκτέλεσε με καραμπίνα πατέρα δύο παιδιών.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που έγινε σε χωριό της ορεινής Ηλείας με θύμα έναν 33χρονο, πατέρα δύο παιδιών και θύτη έναν 18χρονο συγγενή του, ύστερα από καβγά που είχαν με αφορμή μερικά… γουρούνια! Η άγρια δολοφονία έγινε προχθές λίγα λεπτά πριν τις 3.00 το μεσημέρι, όταν ο δράστης, που βρισκόταν στο σπίτι τού 33χρονου Βασίλη Αβράμη στην Κλινδιά, διαπληκτίστηκε μαζί του. Οι δύο άνδρες μιλούσαν σε έντονο ύφος στην κουζίνα την ίδια ώρα που στα διπλανά δωμάτια κοιμόντουσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η σύζυγος, τα δύο παιδιά, ηλικίας 4 και 1 έτους, και οι γονείς του.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού για τα γουρούνια -που σύμφωνα με τον 18χρονο ανήκουν στον παππού του- ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μία φορά στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κατόπιν τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονες είπαν αργότερα ότι τον είδαν να απομακρύνεται με ταχύτητα προς το δάσος της Φολόης με το αυτοκίνητό του, το οποίο όμως δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Στον πυροβολισμό δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία κανένας από την οικογένεια, επειδή όπως λένε οι χωριανοί, είναι σύνηθες φαινόμενο οι τουφεκιές από τους κατοίκους σε μια προσπάθεια να σκοτώσουν… ποντίκια και αρουραίους! Ετσι, τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος ο 4χρονος γιος του. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές. Ο μικρός μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον πατέρα του νεκρό και αμέσως φώναξε τη μητέρα του και τον θείο του, που μένει ακριβώς δίπλα, για να δουν τι είχε συμβεί. Ολοι λύγισαν στην εικόνα του άτυχου άνδρα ο οποίος έφερε μεγάλο τραύμα στο μάτι από πυροβόλο όπλο.

Αρχικά τα σενάρια μιλούσαν για αυτοκτονία, ωστόσο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι (συμπεριλαμβανομένων του αστυνομικού διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Κώστα Δίπλα με τους συνεργάτες τους) ερευνώντας τα στοιχεία απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτό, εκτιμώντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Την εκτίμηση αυτή επιβεβαίωσε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, μετά την πρώτη αυτοψία στη σορό αλλά και στον χώρο. Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Αντρώνι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Ο 18χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Θρήνος σε όλο το χωριό

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και οι κάτοικοι πενθούν το παλικάρι που άφησε ορφανά δύο ανήλικα αγόρια. Συγχωριανοί και φίλοι, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί, θρηνούσαν τον χαμό του. Οπως είπαν άτομα από το φιλικό και συγγενικό κύκλο του, ο Βασίλης ήταν ευτυχισμένος από τη ζωή του και αγαπούσε την οικογένειά του. Μάλιστα, είχε βάλει νέους στόχους και ήδη προετοιμαζόταν για τις εργασίες στις καλλιέργειες που είχε. Ο άτυχος 33χρονος ήταν άνθρωπος του μόχθου και από μικρός ασχολιόταν με οικοδομικές εργασίες, αλλά και ελαιοχρωματισμούς.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...