"Τα μισά ρούχα ήταν δικά μου"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Τα μισά ρούχα ήταν δικά μου"

Πανικόβλητοι μπροστά στον επικείμενο πλειστηριασμό τρέχουν η Σοφία Καρβέλα και ο Χρήστος Ψωμόπουλος! Η κόρη και ο πρώην αγαπημένος της Αννας Βίσση μετράνε απώλειες από την κατάσχεση-σοκ στη βίλα της Εκάλης καθώς, όπως υποστηρίζουν, στη λίστα των κατασχεθέντων, που φυλάσσονται πλέον σε αποθήκη της Καλλιθέας, υπάρχουν δεκάδες προσωπικά τους αντικείμενα.

Ετσι λοιπόν, με αιτήσεις που κατέθεσαν τόσο κατά της Αννας Βίσση όσο και κατά της εταιρείας παραγωγής Polyvideo ζητούν την εξαίρεση των δικών τους πραγμάτων από το «μεγάλο παζάρι» που θα στηθεί στις 31 Οκτωβρίου και είναι απόρροια της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει μετά το ναυάγιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Με αγάπη Αννα».

Η Σοφία Καρβέλα ουσιαστικά επιτάσσει να μην απλώσει κανείς χέρι πάνω στα περισσότερα από 90 «χρυσά» ενδύματα και υποδήματα τα οποία της ανήκουν και απομακρύνθηκαν με επιχείρηση-αστραπή από την πολυτελή κατοικία. Και λέμε «χρυσά» επειδή στο πολυσέλιδο έγγραφο τα κοστολογεί -ούτε λίγο ούτε πολύ- στα 106.599 ευρώ. Κατά μάνα κατά κόρη, δηλαδή.

Ωστόσο, τα κατασχεθέντα της Σοφίας έχουν για εκείνη διττή σημασία: Εκτός από την αδιαμφισβήτητη αξία τους, τα περισσότερα είναι δώρα του αγαπημένου της Θανάση Πανουργιά, του πατέρα της Νίκου Καρβέλα, της Αννίτας Πάνια αλλά και διάσημων σχεδιαστών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αίτηση, από την γκαρνταρόμπα της 23χρονης ηθοποιού αφαιρέθηκαν 17 πανάκριβα δερμάτινα. Από αυτά, δώρα του πατέρα της είναι ένα κοντό μπεζ με χρυσά φερμουάρ Marni suede αξίας 5.000 ευρώ, το οποίο έλαβε για την αποφοίτησή της, αλλά και ένα ημίπαλτο δερμάτινο μάρκας Gucci, το οποίο της το πήρε το 2006.

Αλλά και ο Θανάσης Πανουργιάς φάνηκε ανοιχτοχέρης σε ό,τι αφορά τα δερμάτινα που δώρισε στην αγαπημένη του. Μπορεί η αξία του μαύρου δερμάτινου Ζara να μην ξεπερνά τα 180 ευρώ, ωστόσο η αξία του μαύρου και του μοβ Gucci που της αγόρασε το 2006 από το Λονδίνο αγγίζει τα 3.000 ευρώ. Στα δερμάτινα της Σοφίας Καρβέλα υπάρχει κι ένα «δωράκι» της Αννίτας Πάνια, αλλά και της σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσαλάκη. Η τηλεπαρουσιάστρια της δώρισε ένα μαύρο DSQuared αξίας 4.500 ευρώ, ενώ η σχεδιάστρια μόδας ένα δερμάτινο ίδιου χρώματος από τη συλλογή της.

Ωστόσο, η Σοφία Καρβέλα «έχασε» και 20 δερμάτινα και τζιν παντελόνια, ανάμεσά τους ένα Gautier, δώρο από το διάσημο οίκο, και ένα μαύρο δερμάτινο Dolce & Gabbana που της αγόρασε ο πατέρας της αντί 1.500 ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται από την αίτηση, η κόρη της τραγουδίστριας δεν απέχει και πολύ από τη μητέρα της σε ό,τι αφορά την αγάπη της για τις μπότες και τις γόβες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι από την παπουτσοθήκη της βίλας κατασχέθηκαν 19 δικά της ζευγάρια. Ανάμεσά τους και οι μαύρες μπότες Lacroix με κρόσσι στρας και οι πράσινες σουέντ μπότες Chloe που της δώρισε ο Θανάσης Πανουργιάς, αλλά και τρία ζευγάρια γόβες Μanolo Blahnik, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ.

Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός μέσω του εγγράφου εκφράζει την αγωνία της για την τύχη που θα έχουν: α) τα πέντε παλτά της (με ακριβότερο ένα γούνινο Cavalli, αξίας 8.000 ευρώ), β) οι 11 φιρμάτες μπλούζες της, γ) οι πέντε τσάντες της (όλες μάρκας Βalenciaga), καθώς και τα σακάκια, οι φούστες και τα αθλητικά της παπούτσια.


Ψωμόπουλος: «Θέλω το PlayStation»

Φθηνότερα φαίνεται ότι πλήρωσε τους ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ Βίσση και Polyvideo ο Χρήστος Ψωμόπουλος. Αν και στην πρώτη σελίδα της αίτησης αναφέρει ως περιοχή μόνιμης κατοικίας του τη Φιλοθέη, εντός του εγγράφου υποστηρίζει ότι συγκατοικεί με την τραγουδίστρια στη «μεταβιβασμένη» βίλα της Εκάλης. Και επιθυμεί την επιστροφή ενός PlayStation, ενός Χ-ΒΟΧ, της Sony Plasma τηλεόρασης, δύο ηχείων UBL, ενός ενισχυτή ήχου BOSE, ενός DVD Pioneer και ενός στερεοφωνικού ΟΝΚΥΟ.

Ο Ψωμόπουλος, μάλιστα, αναφέροντας ακριβείς ημερομηνίες και δελτία αποστολής, υποστηρίζει ότι αγόρασε την υπερσύγχρονη τηλεόραση αντί 4.068 ευρώ, τις δύο παιχνιδομηχανές αντί 350 και 330 ευρώ αντίστοιχα, τα δύο ηχεία αντί 500 ευρώ, το στερεοφωνικό αντί 400 ευρώ, τον ενισχυτή αντί 350 ευρώ και το DVD αντί 300 ευρώ.

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ-ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ