Από το «Star Cafe» στο... «άι σιχτίρ» του «Super Bingo»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από το «Star Cafe» στο... «άι σιχτίρ» του «Super Bingo»

Εκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή όταν ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Star Cafe» στο κανάλι του Ταύρου. Για δύο ολόκληρα χρόνια βρισκόταν συχνά-πυκνά στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και η σχέση της με τον πρώην σύντροφο της Ρούλας Κορομηλά και γνωστό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι. Κάποιοι μιλούν ακόμη για τις φωτογραφίες τους μαζί σε πισίνα ξενοδοχείου που δημοσιεύτηκαν πριν από χρόνια σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μετά το φινάλε του «Star Cafe» η Κατερίνα απομακρύνθηκε για λίγο από τα τηλεοπτικά πλατό. Προηγουμένως, βέβαια, είχε προλάβει να χωρίσει από τον Ιταλό σκηνοθέτη. Οσο για την Κορομηλά; Οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ, ενώ όπως έχει ομολογήσει η ίδια σε συνέντευξή της, μια φορά που την κάλεσε στο «Star Cafe», η Ρούλα αρνήθηκε να πάει. Αρκετό καιρό μετά οι ιθύνοντες του Mega της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει δυναμικό comeback μέσα από την παρουσίαση του reality «Party», το οποίο όμως, αν και sequel του πολύ επιτυχημένου «Bar», δεν κατάφερε να σημειώσει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και κόπηκε κακήν κακώς.
 
Η συνέχεια βρήκε τη Λάσπα και πάλι εκτός τηλεόρασης, για να τη συναντήσουμε αρκετό καιρό μετά στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου ΡΙΚ, όπου παρουσίαζε για ένα διάστημα το τηλεπαιχνίδι «Super Bingo». Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, τα προβλήματα ήταν υπαρκτά από την πρώτη στιγμή. Κάτι οι χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής, κάτι η συμπεριφορά της τηλεπαρουσιάστριας έκαναν τους υπεύθυνους του καναλιού ν' αναρωτιούνται αν είχαν επιλέξει τελικά το κατάλληλο πρόσωπο για τη συγκεκριμένη θέση.

Η απάντηση ήρθε μόνη της όταν η Λάσπα είπε το αλησμόνητο «άι σιχτίρ» ενώ βρισκόταν ακόμη στον αέρα του show. Οι άμεσες αντιδράσεις διαμαρτυρίας του τηλεοπτικού κοινού οδήγησαν τότε τους υπεύθυνους του ΡΙΚ στην απόφαση να της πουν «αντίο». Υστερα απ' όλα αυτά η Κατερίνα «εξαφανίστηκε» και πάλι. Για μια περίοδο ακουγόταν έντονα ότι θα αναλάμβανε την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής στην ελληνική κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα στη ΝΕΤ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Τον τελευταίο χρόνο την έχουμε δει μόνο κάνα δυο φορές να διασκεδάζει στα μπουζούκια.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ