Ο Boy George θα γράψει τραγούδι στον Μαρτάκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Boy George θα γράψει τραγούδι στον Μαρτάκη

Τι σχέση έχει ο Κώστας Μαρτάκης με τον αειθαλή Mr Culture Club ή κατά κόσμον Boy George; Μέχρι αυτή τη στιγμή καμία! Θα αποκτήσουν, όμως, πολύ σύντομα αφού ο Κώστας θα συνεργαστεί με τον Βρετανό pop star με το χαρακτηριστικό καπέλο και το eye liner που έκανε θραύση στα 80s.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», σε λίγο καιρό ο Boy George (φωτ.1) θα γράψει ένα κομμάτι αποκλειστικά για τον Κώστα Μαρτάκη (φωτ.2). Οι άνθρωποι του Κώστα τον ετοιμάζουν για Ευρώπη - ήδη έκλεψε τα φλας στο Eurosong και τώρα δρομολογείται δυνατά η δεύτερη φάση της προώθησής του στο εξωτερικό.

Ο μάνατζέρ του λοιπόν, Ηλίας Ψινάκης, και το τιμ της Mafia, με πρωτοστάτες τον παραγωγό Ηλία Πανταζόπουλο και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο σκέφτηκαν τη συνεργασία μ’ έναν διεθνή καλλιτέχνη. Σε συζητήσεις, λοιπόν, που έκαναν με τον Boy George συμφώνησαν να γράψει ένα κομμάτι για τον Μαρτάκη! Μια χαρά, αν σκεφτείτε ότι ο Κώστας τώρα ουσιαστικά ξεκινάει την καριέρα του.

Επειδή έχουμε και λεπτομέρειες όμως, σας λέμε πως το ντιλ έκλεισε πριν από 20 μέρες. Ποιος έκανε το... προξενιό; Ο Ηλίας Πανταζόπουλος, που γνωρίζει προσωπικά εδώ και καιρό τόσο τον Boy George όσο και τη μάνατζέρ του. Μη φανταστείτε, όμως, πως ο Boy George είπε έτσι απλά το ΟΚ προκειμένου να γράψει για τον Κώστα. Ακουσε πρώτα κάποιες δουλειές του και μετά είπε το μεγάλο «ναι». Οσο για τον Κώστα, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Boy θα γράψει κομμάτι για πάρτη του!

Πότε, λοιπόν, ο Boy θα φτιάξει το τραγούδι του Κώστα; Στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε ο Μαρτάκης, ο Ψινάκης και ο Πανταζόπουλος θα ταξιδέψουν και θα τα πουν από κοντά με τον Boy George, που τώρα πια είναι κορυφαίος παραγωγός κυρίως dance κομματιών και διάσημος DJ!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ