Στρατιωτικός ο "ληστής με το καλσόν" στη Μυτιλήνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στρατιωτικός ο "ληστής με το καλσόν" στη Μυτιλήνη

Στο δόκανο της Αστυνομίας πιάστηκε τελικά ο «ληστής με το καλσόν» που διέπραξε σειρά ληστειών σε ψιλικατζίδικα στην περιοχή Γέρας Λέσβου, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους. Οι Αρχές πήραν πριν από λίγες μέρες τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το βιολογικό υλικό που εντόπισαν στα σημεία όπου είχε χτυπήσει ο περιβόητος ληστής και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είναι ένας 24χρονος κάτοικος της περιοχής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στρατιωτικός!

Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα το Τμήμα Ασφαλείας Μυτιλήνης πραγματοποιούσε προσαγωγές υπόπτων, συλλέγοντας βιολογικό υλικό προκειμένου ταυτιστεί με εκείνο του δράστη, το οποίο είχε βρεθεί σ’ ένα από τα δύο σημεία που είχε χτυπήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το στοιχείο που έκαψε τον «ληστή με το καλσόν» ήταν το αποτσίγαρο που είχε πετάξει αμέσως μετά την επίθεσή του σ’ ένα από τα θύματά του.

Το αποτσίγαρο πέρασε από εργαστηριακό έλεγχο και το DNA του δράστη εντοπίσθηκε από το σάλιο του. Ετσι λοιπόν, αφού οι οκτώ -σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου- ύποπτοι για τις επιθέσεις έδωσαν το βιολογικό τους υλικό, τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας με τη σειρά τους το ταύτισαν με αυτό του 24χρονου.
 
Ο ίδιος, ωστόσο, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία της Αστυνομίας φαίνεται να είναι αδιάψευστα και αναμένεται η προφυλάκισή του.