Πωλείται... ακριβά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πωλείται... ακριβά!

«Ευχαριστούμε, αλλά δεν πουλάμε». Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στο Μεξικό, αυτή είναι η θέση της Κρουζ Αζούλ στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σέζαρ Ντελγκάδο. Οι παράγοντες της μεξικανικής ομάδας ισχυρίζονται ότι ο Αργεντινός χαφ είναι πολύτιμη μονάδα για το νέο πρωτάθλημα και δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν στην παρούσα φάση (η «Espresso» το είχε επισημάνει από χθες).

Ωστόσο, καλές πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι οι Μεξικανοί πιέζουν με αυτό τον τρόπο για να ανεβάσουν κατακόρυφα την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία λέγεται ότι αγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, όμως, η Κρουζ Αζούλ δεν λέει το «ναι» και τα παζάρια συνεχίστηκαν και τη χθεσινή ημέρα. Ο Ιλια Ιβιτς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αργεντινό μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση (από προχθές το βράδυ έχει στα χέρια του και την επίσημη πρόταση για την ομάδα και τον παίκτη). Λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους έως και τα επτά εκατ. ευρώ και σε αυτά τα οικονομικά μεγέθη είναι πολύ πιο πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο «Τσελίτο», πάντως, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε παράλληλα ότι είναι ευχαριστημένος και στην Κρουζ Αζούλ, οπότε θα σεβαστεί κάθε απόφαση του συλλόγου. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό να ζητεί ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι η μεταγραφή του «Τσελίτο» είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για τους Πειραιώτες, όπως επίσης είναι προφανές ότι η Κρουζ Αζούλ τον πουλάει, αλλά... ακριβά! Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν απλώσει τα «δίχτυα» τους και σε άλλες περιπτώσεις (στον Ροντρίγκεζ της Παρί για την επίθεση, στον Μάριο Γέπες για το κέντρο της άμυνας κ.ά.).

Χ. ΤΕΛΙΟΣ