"Η Βίσση δεν πληρώνει χωρίς απόφαση του 'Aρειου Πάγου"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μίλησε στο δικαστήριο για τον πόλεμο που δέχεται η

"Η Βίσση δεν πληρώνει χωρίς απόφαση του 'Aρειου Πάγου"

Τη μεγάλη... στεναχώρια της Αννας Βίσση για τον «πόλεμο» που δέχεται μέσω δημοσιευμάτων, αλλά και την απόφασή της να μην πληρώσει το επιδικασμένο (από το Εφετείο) χρέος των 2,3 ευρώ προς την εταιρεία παραγωγής Polyvideo, εάν δεν βγει η τελική απόφαση του Αρείου Πάγου, διεμήνυσε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο Χρήστος Ψωμόπουλος.

Καταθέτοντας ως μάρτυρας στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία παραγωγής, ζητώντας την κατάσχεση της χλιδάτης Porsche Carrera που «μεταβίβασε» η τραγουδίστρια στην Αννίτα Πάνια, ο Ψωμόπουλος, αφού αναφέρθηκε στην πολύχρονη καριέρα της καλλιτέχνιδας, επισήμανε ότι η «επίμαχη» μεταβίβαση έγινε λόγω επιθυμίας της τηλεπαρουσιάστριας.

«Η Αννίτα ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στο fun club της Porsche. Είχε πει στην Αννα ότι, όταν θελήσει να την πουλήσει, θα την αγόραζε εκείνη και έτσι έγινε», είπε και πρόσθεσε: «Το αυτοκίνητο πουλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο αντί 90.000 ευρώ. Η Αννίτα έχει δώσει το μεγαλύτερο μέρος και χρωστάει 15.000 ευρώ, που θα τα καταβάλει μόλις αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν».

Οπως μάλιστα ισχυρίστηκε ο Χρήστος Ψωμόπουλος, η Αννίτα Πάνια «απλά ήθελε ένα καλύτερο μοντέλο Porsche από αυτό που είχε και τελικά πούλησε». Επιπλέον, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν μέχρι πρότινος σταθμευμένο έξω από τη βίλα της Βίσση στην Εκάλη «επειδή η Πάνια επισκεπτόταν συχνά το σπίτι», ενώ τόνισε ότι η τραγουδίστρια «δεν είχε καν στο μυαλό της την εικονική μεταβίβαση του αυτοκινήτου», προκειμένου να μην εμφανίζει περιουσιακά στοιχεία. ταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί η μεταβίβαση έγινε στο ΚΕΠ Νέας Μάκρης, δήλωσε άγνοια, λέγοντας με... ύφος χιλίων καρδιναλίων: «Σιγά μην πήγαινε η Αννα ή η Αννίτα να κάνει τη μεταβίβαση».

Στη συνέχεια ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος -όπως δήλωσε- αναφέρθηκε στο χρέος της τραγουδίστριας, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να το καταβάλλει! «Περιμένει να βγει η απόφαση του Αρείου Πάγου και αν επιδικαστεί το ποσό, τότε θα καταβάλει το χρέος της», είπε. Απαντώντας στο γιατί η Αννα Βίσση δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου και δεν κατέθεσε την εγγυητική επιστολή των 800.000 ευρώ, κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει πού θα πάνε τα λεφτά, καθώς η εταιρεία παραγωγής είναι υπό εκκαθάριση.

Oπως μάλιστα σημείωσε, η Βίσση νιώθει αδικημένη από τις δικαστικές αποφάσεις. «Την έχω ακούσει να λέει ότι είναι αθώα και ότι παράνομα βγάλανε την απόφαση. Και την είχαν απλήρωτη, και την τύλιξαν σε ένα κομμάτι χαρτί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο Ψωμόπουλος αναφέρθηκε και στα κατασχεμένα της Εκάλης. Δεν μίλησε για το… PlayStation του, αλλά για τα 2.337 ενδύματα και υποδήματα που αφαιρέθηκαν, λέγοντας ότι η αξία τους αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

«Μόνο η αξία τους υπερκαλύπτει το χρέος» κατέθεσε, επισημαίνοντας ότι τα ρούχα είναι σαν καινούργια, καθώς φυλάσσονταν σε οκτώ βεστιάρια που είχαν ειδική θερμοκρασία και φωτισμό. Ως μάρτυρας κατέθεσε και ο μεσεγγυούχος Βασίλης Κοσμίδης (ιδιοκτήτης της αποθήκης όπου φυλάσσονται τα ρούχα και τα αντικείμενα της βίλας), ο οποίος χαρακτήρισε «υπερτιμημένη» την εκτίμηση ότι τα κατασχεμένα αξίζουν 62.913 ευρώ, ενώ είπε ότι το χρέος της Αννας Βίσση έχει καταστρέψει την εταιρεία.
Η απόφαση για το μέλλον της Porsche αναμένεται να βγει σε ένα μήνα.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Φωτ: ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ