Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Προβλέψεις για 23/3

ΚΡΙΟΣ: Είσαστε αρκετά ερωτεύσιμοι, φυλαχτείτε όμως από περιστασιακές γνωριμίες που δεν οδηγούν πουθενά, ενώ οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λόγια προς τον σύντροφό σας, καθώς από το τίποτα μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είστε σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχουν πολλές προοπτικές για ανάπτυξη και επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Στον έρωτα κινείστε με χαρακτηριστική άνεση σήμερα. Μπορείτε πολύ εύκολα να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας αρέσει και να περάσετε πολύ όμορφα μαζί του. Αν κάποιοι στην οικογένειά σας δείχνουν πως δεν σας καταλαβαίνουν, δείξτε διακριτικότητα. Δεν χρειάζεται να επιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ακούσετε κάποιες ειδήσεις που δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία και μη βιαστείτε να αντιδράστε. Αλλωστε υπάρχει ισχυρή προστασία γύρω σας από σοβαρές αντιξοότητες. Είναι πολύ καλή μέρα για να κάτσετε σπίτι και να απολαύσετε τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περίεργη η ατμόσφαιρα γύρω σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν ενώ κάποιοι άλλοι να σας δείξουν πλουσιοπάροχα την αγάπη και την εκτίμησή τους. Ετσι και εσείς θα καταλάβετε πρακτικά τις αληθινές τους προθέσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Φερθείτε με σύνεση και αποφύγετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ: Θα βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα καλή διάθεση καθώς όλα συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας. Ευχάριστες συμπτώσεις θα σας υπενθυμίζουν πως για όλα τα θέματα υπάρχει μια άνωθεν πρόνοια, ενώ το κλίμα στα οικογενειακά σας φαίνεται ιδιαίτερα καλό. Θα μάθετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή ζουν αρκετά μακριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αρκετά αντιφατικοί, καθώς άλλα λέτε και άλλα αισθάνεστε. Αλλάζετε πολύ εύκολα διάθεση και ξεκινάτε πράγματα που δεν έχετε την υπομονή να ολοκληρώσετε. Ετσι είναι αρκετά δύσκολο στους περισσότερους να εναρμονιστούν με τους ρυθμούς σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τη σχέση με τον σύντροφό σας, αφού είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Χάρη στην εργατικότητα αλλά και στο ομαδικό πνεύμα που σας χαρακτηρίζει καταφέρνετε να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί στους συναδέλφους σας. Αυτό έχει αποτέλεσμα η δουλειά σας να πηγαίνει πιο εύκολα μπροστά και να αποσπάτε πολύ θετικές εντυπώσεις από τους υψηλά ιστάμενους. Αποφύγετε υπερβολές σε θέματα διατροφής, καθώς σήμερα είστε αρκετά επιρρεπείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά με τολμηρά βήματα και σήμερα μπορείτε να το κάνετε, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ καλά με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε. Στον αισθηματικό σας  τομέα τα πράγματα είναι ιδανικά, καθώς τα αισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση και σας περιμένουν εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πολλές μεταβολές στην ψυχολογία σας δίνουν προς τα έξω μια πολύ περίεργη εικόνα, καθώς παρουσιάζεστε πολύ ιδιότροποι και ευερέθιστοι. Λειτουργήστε περισσότερο με βάση τη λογική και προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε πως είστε αρκετά υπερβολικοί. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με την οικογένειά σας καθώς είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η άνεσή σας στην επικοινωνία είναι μοναδική, έτσι μπορείτε να δώσετε μια πάρα πολύ καλή εικόνα στα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή. Είναι πολύ καλή μέρα για να ξεκινήσετε επαφές με άτομα κύρους ή για να ζητήσετε να ικανοποιηθούν κάποια αιτήματά σας. Μπορείτε να περιμένετε κάποια πολύ καλά νέα από τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετοί από το περιβάλλον σας θα σας δείξουν έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη τους, καθώς εκτιμούν τη διορατικότητα αλλά και την ευθύτητά σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας. Μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα που περιμένετε καιρό, προσφέρεται όμως και η ευκαιρία να αποκτήσετε πράγματα που χρειάζεστε σε πολύ καλές τιμές, αν ψάξετε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε την ικανότητα να βλέπετε αρκετά μακροπρόθεσμα, έτσι μπορείτε να πετυχαίνετε τους στόχους σας αποφεύγοντας με επιδεξιότητα τα εμπόδια. Ο,τι και να επιχειρήσετε σήμερα είναι βέβαιο πως θα το καταφέρετε. Στον αισθηματικό σας τομέα τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά και η προσωπική σας ακτινοβολία ιδιαίτερα ενισχυμένη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...