Αφαντος ο Καναδός έμπορος διαμαντιών που έχασε το πορτοφόλι του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αφαντος ο Καναδός έμπορος διαμαντιών που έχασε το πορτοφόλι του

Προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός Καναδού που δραστηριοποιείται στο εμπόριο διαμαντιών καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες γνωστού κλαμπ του Ηρακλείου Κρήτης, όπου ξέχασε το πορτοφόλι του. Ο λόγος για τον Κρικόρ Αρτινιάν, ο οποίος πρέπει να εντοπιστεί πριν από τις 15 Αυγούστου, καθώς τότε έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει από τη χώρα μας.

Η υπάλληλος που βρήκε το πορτοφόλι λίγο πριν από το κλείσιμο του νυχτερινού μαγαζιού δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να το κρατήσει και το παρέδωσε αμέσως στο αφεντικό της. Σύμφωνα με τον τελευταίο, το πορτοφόλι περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.940 ευρώ και 637 δολαρίων, πιστωτικές κάρτες, άδεια οδήγησης και -το σημαντικότερο- τα εισιτήρια επιστροφής του Καναδού στην πατρίδα του. Ο ιδιοκτήτης παρέδωσε το πορτοφόλι στην Αστυνομία, από όπου και μπορεί να το παραλάβει ο Καναδός μόλις εντοπιστεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», εάν σκεφτεί ή εάν τύχει να ελέγξει το e-mail του, θα βρει το μήνυμα που του έχουν αφήσει με τα νέα της ανεύρεσης του πορτοφολιού του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού επιβράβευσε την υπάλληλο που βρήκε και παρέδωσε το πορτοφόλι με το ποσό των 200 ευρώ.