Η (κακιά) θεία του Χάρι Πότερ στην Επίδαυρο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η (κακιά) θεία του Χάρι Πότερ στην Επίδαυρο!

Το ότι πολλοί χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Ηλέκτρα», στην Επίδαυρο, την Παρασκευή που μας πέρασε, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Ελάχιστοι, όμως, ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν ότι ανάμεσα στους θεατές ήταν και η... θεία του Χάρι Πότερ, Φιόνα Σο!

Η Ιρλανδή ηθοποιός που έχει πάρει μέρος σε όλες τις ταινίες που έχουν πρωταγωνιστή τον διάσημο μάγο, υποδυόμενη την... κακιά θεία του, ήταν εκεί και κατενθουσιάστηκε!
Η αλήθεια, πάντως, είναι πως η Σο δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για να παρακολουθήσει την πολυσυζητημένη παράσταση του Πίτερ Στάιν (και όραμα του Νίκου Κούρκουλου), αλλά για να παίξει κι εκείνη στην Επίδαυρο!

Η 52χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει και σε άλλες σημαντικές ταινίες, όπως «Το αριστερό μου πόδι» και «Μαύρη Ντάλια», θα κλείσει τα φετινά Επιδαύρια (στις 24 και 25 Αυγούστου) πρωταγωνιστώντας στο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, «Ευτυχισμένες Μέρες».

Η εν λόγω παράσταση έρχεται στη χώρα μας κατευθείαν από το Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ τη σκηνοθεσία της υπογράφει η πασίγνωστη στους θεατρικούς κύκλους της Ευρώπης, Ντέμπορα Γουόρνερ. Η τελευταία έδωσε κι εκείνη το «παρών» στην πρεμιέρα της «Ηλέκτρας» μαζί με τη Φιόνα.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ