Η μητέρα της Μαντλίν δήλωσε ότι προτιμά να μάθει την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι

ΚΟΣΜΟΣ

Η μητέρα της Μαντλίν δήλωσε ότι προτιμά να μάθει την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι

Την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή, δήλωσε ότι θέλει να μάθει η Κέιτ ΜακΚαν προκειμένου να σταματήσει να ζει με την αβεβαιότητα. Οπως είπε, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν ανάγκη να μάθουν τι συνέβη στην κόρη τους, ακόμη και αν αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να περιμένουν.
 
«Ποτέ δεν μου άρεσε η αβεβαιότητα. Και αυτό είναι το χειρότερο είδος» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Woman's Own». «Ο Τζέρι κι εγώ έχουμε μιλήσει γι' αυτό από καρδιάς. Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσουμε τη φρικτή αλήθεια ότι η Μαντλίν ίσως είναι νεκρή. Εχουμε ανάγκη να ξέρουμε».

Σύμφωνα με την «Daily Express», η Αστυνομία κυνηγά έναν νέο Βρετανό ύποπτο, ο οποίος είχε πάει στην Πορτογαλία λίγες μέρες πριν από την εξαφάνιση και φέρεται να βοήθησε στις έρευνες που έγιναν τις πρώτες ώρες. Η Αστυνομία κατέσχεσε ένα Opel Corsa που είχε νοικιάσει στο αεροδρόμιο του Φάρο κατά την άφιξή του, το οποίο επεστράφη μετά από μερικές μέρες, ενώ εκείνος γύρισε στη Βρετανία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία η Αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να απαντήσει. Πρώην ντετέκτιβ που ειδικεύεται σε θέματα προστασίας των παιδιών έθεσε στους «Times» του Λονδίνου κάποιες θεωρίες, καθώς, τουλάχιστον εκατό μέρες μετά την εξαφάνισή της, δεν υπάρχει βασικός ύποπτος, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Μαντλίν είναι ο πατέρας της.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς-Τόμας εξετάζει το ενδεχόμενο η Μαντλίν να βγήκε έξω και να συνέβη κάποιο ατύχημα, καθώς και να εμπλέκεται ο ένας από τους δύο γονείς στην εξαφάνιση, τονίζοντας ότι στο 90% των περιπτώσεων ο δολοφόνος είναι γνωστός του θύματος.

Α.Χ.