Η πεντάμορφη και το τέρας!

ΚΟΣΜΟΣ
Ο έρωτας ενός ζευγαριού από τη Γερμανία νίκησε τα σημάδια της

Η πεντάμορφη και το τέρας!


Ο έρως χρόνια κι εμφάνιση δεν κοιτά. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το love story ενός ζευγαριού από τη Γερμανία που, παρά το γεγονός ότι είναι εμφανισιακά αταίριαστο, ζει έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Ο 23χρονος Μαρκ Ντέιβιντ Γιούνγκε είχε την ατυχία να βιώσει ένα αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 4 ετών, στο Ραμστάιν της Γερμανίας.

Αν και κατάφερε να βγει σώος από το φλεγόμενο αεροσκάφος, τα εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπό του αλλοίωσαν σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του, αφήνοντάς του μια μάλλον αποκρουστική όψη. Η παραμορφωμένη εικόνα του προσώπου του όμως δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει την παιδική του φίλη Αλίνε από το να τον ερωτευτεί. «Με τον Μαρκ γνωριζόμαστε εδώ και εννιά χρόνια, από την εποχή που πηγαίναμε σχολείο.

Παρά το γεγονός ότι σοκαρίστηκα την πρώτη φορά που τον είδα στην τάξη, δημιούργησα πολύ γρήγορα στενή φιλία μαζί του» θυμάται η 23χρονη σήμερα Αλίνε, η οποία διατηρεί δεσμό με τον Μαρκ Ντέιβιντ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Με τον καιρό, μάλιστα, σταμάτησα να βλέπω τις ουλές στο πρόσωπό του. Για μένα έπαψαν να υπάρχουν. Κι όταν πριν από μερικά χρόνια μου εξομολογήθηκε τον έρωτά του, ένιωσα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, αφού η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο για μένα» συμπληρώνει.

Φωτ. : Το αεροπορικό δυστύχημα άφησε τα σημάδια του στο πρόσωπο του Μαρκ, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζήσει τον έρωτα στο πλευρό της Αλίνε.