Αφησε τη δικηγορία για να πουλάει sex toys!

ΚΟΣΜΟΣ

Αφησε τη δικηγορία για να πουλάει sex toys!

Υπάρχει μια σκηνή στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», όπου οι τρεις φίλες προσφέρουν στην πιο σεμνότυφη ένα δονητή. Το επεισόδιο αυτό η 32χρονη Γαλλίδα Αν Σαρλότ δεν το ξέχασε ποτέ. Οταν το είχε παρακολουθήσει, εργαζόταν ως δικηγόρος στο Λονδίνο κι όλες οι φίλες της της είχαν ζητήσει να τους αγοράσει ένα «rabbit» (κουνελάκι), ένα συγκεκριμένο είδος δονητή που δεν υπήρχε τότε στο Παρίσι. Οι παραγγελίες με τον καιρό αυξάνονταν κι έτσι σκέφτηκε να λανσάρει μια δική της σειρά με σεξουαλικά παιχνίδια, σε μια εποχή μάλιστα που κανείς δεν έβλεπε αυτά τα βοηθήματα με καλό μάτι. Η Αν Σαρλότ όμως έβρισκε την ιδέα της έξυπνη και διασκεδαστική. Τα σεξουαλικά παιχνίδια θα μπορούσαν να βρουν θέση στο κομοδίνο ενός ζευγαριού για να προσθέσουν αλατοπίπερο στην ερωτική τους σχέση.

Η νεαρή δικηγόρος το ’πε και το ’κανε. Δημιούργησε μια δική της σειρά «soft» σεξουαλικών αντικειμένων, τα οποία πουλάει σε συγκεντρώσεις στο σπίτι των ενδιαφερομένων. Οι γυναικοπαρέες μαζεύονται και μεταξύ αστείων υπονοούμενων κάνουν τις αγορές τους. Η τιμή των σεξουαλικών αντικειμένων που πουλάει ξεκινάει από τα 15 ευρώ και ήδη η Αν Σαρλότ έχει στην εργοδοσία της 25 ντίλερ που τα πουλούν σε συναντήσεις σε όλη τη Γαλλία. Οι πιο πουριτανοί, που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, μπορούν βεβαίως να τα παραγγέλνουν μέσω Διαδικτύου.

Οταν η μητέρα της ρώτησε την Αν Σαρλότ τι δουλειά κάνει τώρα που έχει παρατήσει τη δικηγορία, εκείνη απάντησε: «Κάνω ένα επάγγελμα που μπορείς να το πεις και σεξουαλικό ευαγγελισμό» θεωρώντας τη δουλειά της λειτούργημα.