Πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Star και στο σύνολο!

TV GOSSIP

Πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Star και στο σύνολο!

Την πρώτη θέση πήρε χθες το κεντρικό δελτίο του Star στις μετρήσεις της AGB στο σύνολο, κερδίζοντας το «στοίχημα» που είχε βάλει εδώ και καιρό για σφαιρική, αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση των τηλεθεατών.

Αναλυτικότερα, το δελτίο του καναλιού του Ταύρου, με παρουσιαστή τον Αιμίλιο Λιάτσο, πήρε ποσοστό τηλεθέασης 23,8%, φέρνοντας στη δεύτερη θέση το Μega (21,8%), που μέχρι πριν από λίγες μέρες είχε την πρωτοκαθεδρία στη μάχη των κεντρικών δελτίων Ειδήσεων. Ακολούθησαν το κανάλι του Αμαρουσίου με 17,2%, ο Alpha με 13,8% και, τέλος, το δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο κανάλι του Περιστερίου, με ποσοστό 11%.

Αλλη μια φορά λοιπόν δικαιώνεται το πολυσυλλεκτικό δελτίο του Star, στο οποίο εκατόν πενήντα δημοσιογράφοι και διακόσιοι πενήντα κάμεραμαν και τεχνικοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση!

Βέβαια να πούμε εδώ ότι στις ηλικίες από 15 ώς 44 ετών το δελτίο του Star σχεδόν πάντα κατείχε την πρώτη θέση σε σχέση με τα δελτία των άλλων καναλιών. Αυτή τη φορά όμως κατάφερε να πάρει την πρωτιά και στο σύνολο - και μάλιστα με διαφορά!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας και κατ’ αρχάς με τον παρουσιαστή Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος μας είπε:

«Στο Star δουλεύουμε με πρόγραμμα και σωστό σχεδιασμό. Το ότι βγήκαμε χθες πρώτοι είναι βέβαια πολύ ευχάριστο, όμως το δελτίο μας βρίσκεται συνήθως στην τρίτη θέση κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό - το ότι βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Εμείς πάντα προσπαθούμε γι’ αυτή τη θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό να είσαι στους τρεις πρώτους, αλλά και πρώτος στο κοινό 15-45».

- Πώς αισθανθήκατε, όταν μάθατε για την πρωτιά;
Εγώ, ο Σταμάτης Μαλέλλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήμασταν όλοι πολύ ψύχραιμοι, το δελτίο άλλωστε είναι μια συλλογική δουλειά, δεν είναι one man show. Για να αποδώσει πρέπει να λειτουργούν όλα ρολόι...

Στην εφημερίδα μας όμως μίλησε και η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Λόλα Νταϊφά.
«Δουλεύουμε πάντα με στόχο, φαντασία και μεθοδικότητα. Οι ειδήσεις του Star έγιναν πια μόδα! Φυσικό είναι να φτάσουμε στο γενικό σύνολο στην πρώτη θέση, γιατί στις ηλικίες 15-44 είμαστε σχεδόν πάντα στην κορυφή. Μήπως η προτίμηση του κοινού στο δελτίο μας θέλει να πει κάτι; Οτι οι τηλεθεατές βαρέθηκαν τις κραυγές, τις φωνές, τα παράθυρα και τους δήθεν;»