Σοβαρό ατύχημα στην ταινία του Κρουζ

ΚΟΣΜΟΣ

Σοβαρό ατύχημα στην ταινία του Κρουζ

Κάποιοι φαίνεται πως έχουν καταραστεί τον Τομ Κρουζ, ο οποίος αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας στη Γερμανία. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι ο τραυματισμός έντεκα ανθρώπων, εκ των οποίων ένας σοβαρά.

Ολα συνέβησαν όταν φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του σε απότομη στροφή στη συνοικία Μίτε του Βερολίνου. Η πλαϊνή πόρτα του φορτηγού άνοιξε και οι έντεκα άνθρωποι έπεσαν στο δρόμο. Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ένας παρέμεινε για νοσηλεία καθώς τα τραύματά του είναι σοβαρά. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ειδικοί εξετάζουν το όχημα για να εντοπίσουν αν υπήρξε μηχανική βλάβη, ενώ εκπρόσωπός της δήλωσε πως κανένας «επώνυμος» δεν συγκαταλέγεται στους τραυματίες. Οπως ήταν φυσικό, τα γυρίσματα διακόπηκαν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε ακριβώς θα επαναληφθούν.

Η ταινία με τίτλο «Βαλκυρία» έχει θέμα την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ το 1944 από τον συνταγματάρχη Κλάους Σενκ φον Στάουφενμπεργκ. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει ο Κρουζ. Να σημειωθεί εδώ ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περιπέτεια της ταινίας, καθώς στην αρχή δεν δινόταν άδεια στον Κρουζ για κάποια από τα γυρίσματα, ενώ στη συνέχεια πολιτικοί αλλά και η οικογένεια του συνταγματάρχη αντέδρασαν στο γεγονός ότι έπαιζε ο Αμερικανός ηθοποιός. Το πρόβλημά τους ήταν ότι ο Κρουζ είναι σαϊεντολόγος.