Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια το "Nip / Tuck"

TV GOSSIP

Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια το "Nip / Tuck"

To «Nip / Tuck» αποτέλεσε τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του καλοκαιριού. Στη ζώνη προβολής του πλασαριζόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις, ενώ έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση στο γυναικείο κοινό όπου η τηλεθέαση έφτασε το 50,4% στις ηλικίες 15-24.Ετσι, το Star επανέρχεται με νέα επεισόδια.

Τη Δευτέρα 27/8, στις 00:15, θα προβληθεί το επεισόδιο 8 του 2ου κύκλου, το πρώτο από τη σειρά των νέων επεισοδίων που εξασφάλισε το Star. Ο Κρίστιαν και ο Σον ετοιμάζονται ξανά να αλλάξουν τις ζωές των ασθενών τους, όμως το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας δεν έχει τη δύναμη να απαλύνει τον πόνο των ψυχών τους. Ο Σον δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο συνέταιρός του είναι ο βιολογικός πατέρας του Ματ και ο κόσμος του καταρρέει. Η σχέση του με τον Κρίστιαν κλονίζεται επικίνδυνα και η φαινομενική τελειότητα της οικογένειάς του αποδεικνύεται η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το «Nip / Tuck» σαρώνει σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ των χωρών που προβάλλεται είναι Αυστραλία, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νορβηγία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Σουηδία, Καναδάς, Γαλλία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μεξικό, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Τουρκία.

Μεταξύ των διακρίσεων που έχει κερδίσει η σειρά είναι:

2005 Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς

2005 Golden Satellite Καλύτερης Δραματικής Σειράς

2004 ΕΜΜΥ Καλύτερου Μέικ απ Τηλεοπτικής Σειράς

-  Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος «Nip and tuck» είναι όρος της πλαστικής χειρουργικής και σημαίνει τη διαδικασία εξάλειψης των ρυτίδων και της φθοράς του χρόνου.


Φωτ. 1: Οι πλαστικοί χειρουργοί πιάνουν και πάλι τα νυστέρια τους!

Φωτ. 2: Ο sex addict Κρίστιαν σε νέες ερωτικές περιπέτειες!