Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βόλτες στην Πόλη για τον Ελληνα top model

Ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος βρέθηκε με την κολλητή του Μπέτυ Κουράκου στην Τουρκία για δουλειές και αναψυχή.

Είναι περήφανος ως Ελληνας και κάνει διεθνή καριέρα συνεργαζόμενος με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Ο λόγος για τον Νεκτάριο Κιρκόπουλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Ασία, όπου εργάζεται για μεγάλους οίκους.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνδύασε δουλειά και διακοπές. Εκεί μάλιστα δεν ήταν μόνος, καθώς μεγάλο μέρος της παραμονής του το πέρασε με την καλή του φίλη Μπέτυ Κουράκου, η οποία επίσης ήταν στη γείτονα χώρα για επαγγελματικούς λόγους.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τους «τσάκωσε» στην Κωνσταντινούπολη σε μια από τις βόλτες τους μετά το πέρας των φωτογραφήσεων. Το μοντέλο μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τη φιλία του με την Μπέτυ Κουράκου, η οποία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κωνσταντινούπολη εκτέλεσε και χρέη ξεναγού. Αλλωστε η Μπέτυ δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Τουρκία, αφού έχει κάνει πολλές δουλειές και συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκεί. Και ο Νεκτάριος συνεργάστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στη γείτονα χώρα: έκανε την κεντρική καμπάνια της τουρκικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, έναν κατάλογο μεγάλης αλυσίδας ρούχων και, τέλος, πόζαρε με λιλιπούτεια μοντέλα για τον ειδικό κατάλογο ρούχων για την ιδιαίτερη μέρα της περιτομής.

Το μοντέλο, που έχει μια εξίσου πετυχημένη καριέρα στην Ασία, μίλησε για τη ζωή του στο εξωτερικό λέγοντάς χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω στο εξωτερικό και μπορώ να πω ότι εκτός από τις δουλειές που έχω, οι οικονομικές απολαβές είναι ικανοποιητικές» είπε και συνέχισε: «Είχα ξεκινήσει πριν από την κρίση στην Ελλάδα να δουλεύω στην Ασία, αλλά πάντα φροντίζω τα ψώνια μου να τα κάνω στη χώρα μας, προκειμένου να φέρνω το συνάλλαγμα και να συνεισφέρω στην αγορά βοηθώντας αρκετούς φίλους μου που έχουν μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη».

Ο Νεκτάριος, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Ζυρίχη, μίλησε και για την κολλητή του Μπέτυ τονίζοντας: «Συναντηθήκαμε στην Πόλη, όπου συνδυάσαμε δουλειές και διασκέδαση. Με την Μπέτυ είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Την νιώθω σαν αδελφή μου. Η παρουσία της έκανε την παραμονή μου στην Τουρκία ακόμη πιο ευχάριστη. Εκεί ήμασταν μαζί δύο εβδομάδες και μπορεί να περνούσαμε αρκετές ώρες σε φωτογραφήσεις, αλλά τον ελεύθερο χρόνο μας -παρά το γεγονός ότι ήμασταν σε διαφορετικά πρακτορεία- τον περνούσαμε μαζί και το απολαύσαμε».

Μάλιστα αυτές τις μέρες ο Νεκτάριος βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα κάνει μια μεγάλη καμπάνια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ μέσα στην εβδομάδα πετάει για τη Ζυρίχη ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους Ελληνες φίλους του γύρω στον Δεκαπενταύγουστο, οπότε θα βρεθεί στην Ελλάδα και για διακοπές.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...