Νέο σίριαλ στον Alpha!

TV GOSSIP

Νέο σίριαλ στον Alpha!

«Ζωή ξανά» λέγεται η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Alpha που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή! Το σενάριο (απόδοση) υπογράφει η Στέλλα Σαγιόγλου και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Νικολαΐδης, ενώ στη σειρά παίζουν οι Κώστας Καζάκος, Λάκης Κομνηνός, Αλέκος Συσσοβίτης, Αννυ Λούλου, Αλκης Παναγιωτίδης, Αννα Γεραλή, Μαρίνα Ασλάνογλου, Οθωνας Μεταξάς, Γεωργία Μαυρογεώργη, Αθανασία Αντωναράκου, Ναταλία Λιονάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Γιώργος Δάμπασης κ.ά.

Ας δούμε, όμως, τι θα παρακολουθήσετε στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Η Λήδα (Αθανασία Αντωναράκου) επιστρέφει από το Παρίσι, όπου μόλις τελείωσε την ειδικότητά της στην Ιατρική. Χαρούμενη η οικογένειά της πληροφορείται ότι αποδέχτηκε τη θέση που της πρόσφεραν στο τοπικό νοσοκομείο και δεν θα επιστρέψει στη Γαλλία. Ο Κωνσταντίνος (Οθωνας Μεταξάς) και η Αντριάνα (Μαρίνα Ασλάνογλου) ανακοινώνουν το γάμο τους στον Αντρέα (Γιώργος Δάμπασης) και στη Σοφία (Χρύσα Παππά). Εκείνοι επιστρέφοντας στο σπίτι έχουν ένα μεγάλο καβγά στο αυτοκίνητο. Αιτία, η ζήλια του Αντρέα (Γιώργος Δάμπασης). Η Σοφία (Χρύσα Παππά) θυμωμένη «παραδέχεται» ότι πράγματι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον Κωνσταντίνο (Οθωνας Μεταξάς). Ο Αντρέας (Γιώργος Δάμπασης) σε έξαλλη κατάσταση χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να ντεραπάρει.

Η Σοφία (Χρύσα Παππά) μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου την αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος (Οθωνας Μεταξάς). Ο Αντρέας (Γιώργος Δάμπασης) σε κατάσταση σοκ αδυνατεί να ενημερώσει για την καρδιοπάθεια της Σοφίας (Χρύσα Παππά), στοιχείο που θα αποδειχθεί μοιραίο για την εξέλιξη της υγείας της. Η Μυρτώ (Ιωάννα Πολυνείκη) γνωρίζει στο εργοστάσιο του πατέρα της τον Λουκά (Βασίλης Μαργέτης), που δουλεύει ως εργάτης. Την ίδια μέρα ο Λουκάς (Βασίλης Μαργέτης) καβγαδίζει άσχημα με τον προϊστάμενό του και απολύεται. Η Λήδα (Αθανασία Αντωναράκου) έχει ραντεβού στο νοσοκομείο και μετά την ενθαρρυντική υποδοχή από τον Βίκτορα (Αλκης Παναγιωτίδης) γνωρίζει τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης). Η Εύα (Δήμητρα Σιγάλα), από τη μεριά της, δεν χαίρεται που η Λήδα (Αθανασία Αντωναράκου) επέστρεψε και θεωρεί ότι έχει μυστικά που κρύβει από την οικογένεια και σχετίζονται με τον καθηγητή της στο Παρίσι.


Στη φωτογραφία ο Λάκης Κομνηνός και η  Μαρίνα Ασλάνογλου.