Τελειωτικό χτύπημα στην υγεία του Μπους

ΚΟΣΜΟΣ

Τελειωτικό χτύπημα στην υγεία του Μπους

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνάει αυτό το διάστημα ο Τζορτζ Μπους, ο οποίος μάταια προσπαθεί να πείσει τη σύζυγό του Λόρα να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου που λέγεται πως έχει υποβάλει εδώ και λίγο καιρό.

Γνωρίζει καλά άλλωστε πως ένα διαζύγιο δεν θα έχει μονάχα πολιτικό κόστος για εκείνον, αλλά και προσωπικό, αφού οι γιατροί που τον παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα τον έχουν προειδοποιήσει πως η καρδιά του δεν είναι σε θέση να αντέξει ακόμη ένα χτύπημα. «Οι γιατροί τού έχουν ξεκαθαρίσει πως είναι μια κινητή ιατρική βόμβα» εκμυστηρεύεται φίλος της οικογένειας στο αμερικανικό περιοδικό «Globe».

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ανησύχησαν ιδιαίτερα, όταν οι γιατροί επέβαλαν τελευταία στον πλανητάρχη να φοράει συνεχώς ένα ειδικό γιλέκο, ικανό να τον επαναφέρει στη ζωή σε περίπτωση εμφράγματος. «Το γιλέκο αυτό το φορούν μονάχα ασθενείς που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου» εξηγούν πηγές μέσα από το Λευκό Οίκο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν παρατηρήσει πως ο πλανητάρχης επισκέπτεται συχνά και υπό άκρα μυστικότητα καρδιολογική κλινική του Οχάιο.

Η Λόρα Μπους ωστόσο δεν φαίνεται να συγκινείται από την κακή κατάσταση της υγείας του συζύγου της, καθώς θεωρεί ότι είναι απόρροια του αλκοολισμού του. «Αγαπάει ακόμα τον Τζορτζ. Δεν αντέχει όμως να βρίσκεται άλλο στο πλευρό ενός αλκοολικού άντρα» λένε οι καλά γνωρίζοντες.