Η "Μαρία η άσχημη" σε ερωτικό τρίγωνο

ΚΟΣΜΟΣ
Οι υπεύθυνοι της επιτυχημένης σειρά στο ΑBC σκέφτονται συνταρακτικές αλλαγές στη ζωή

Η "Μαρία η άσχημη" σε ερωτικό τρίγωνο

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον επόμενο κύκλο της «Ugly Betty», άρα δεν αποκλείεται και στην ελληνική βερσιόν της, τη «Μαρία την Ασχημη».

Οι υπεύθυνοι της επιτυχημένης σειράς του ABC σκέφτονται να μπλέξουν την κακοντυμένη αλλά συμπαθητική γραμματέα σε ένα ερωτικό τρίγωνο, με δύο άντρες να αγωνίζονται για να τραβήξουν την προσοχή της!

Στην αμερικανική έκδοση της σειράς η «άσχημη Μπέτι» εργάζεται ως γραμματέας του διευθυντή ενός σνομπ περιοδικού μόδας, ο οποίος την προσλαμβάνει επειδή θεωρεί ότι είναι η μοναδική γυναίκα στη Νέα Υόρκη με την οποία δεν θα ήθελε να κοιμηθεί.

Ωστόσο από την επόμενη σεζόν θα υπάρχει ένας άντρας που θα τη βλέπει εντελώς διαφορετικά και μάλιστα θα έχει και αντίζηλο!
 
Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», η Μπέτι (φωτ.1) θα έχει έναν συμπαθητικό συμπρωταγωνιστή, με τον οποίο θα υπάρξει ειδύλλιο. Τ

ο σενάριο τη θέλει να ερωτεύεται τον Τζιοβάνι, έναν ωραίο και ευχάριστο τύπο που πουλάει σάντουιτς και άλλα σνακ στο γραφείο, τον οποίο υποδύεται ο 32χρονος Φρέντι Ροντρίγκεζ.
 
Τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία, όμως θα εξοργίσουν τον Χένρι (Κρίστοφερ Γκόραμ), έναν συνάδελφο της Μπέτι που τη φλέρταρε σε ολόκληρη την πρώτη σεζόν της σειράς.

Τόσο η αμερικανική όσο και οι υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς έχουν βασιστεί στη σειρά «Yo soy Betty, la fea» («Είμαι η Μπέτι η άσχημη»), η οποία προβάλλεται στην Κολομβία και έγινε παγκόσμια επιτυχία όταν η Σάλμα Χάγεκ έκανε την παραγωγή της αμερικανικής, έχοντας προσαρμόσει το σενάριο για το αγγλόφωνο κοινό.

Στα ίδια πρότυπα και με ανάλογες προσαρμογές έχει κινηθεί και η ελληνική. Θα υπάρξει άραγε κάποια παρόμοια εξέλιξη στα αισθηματικά της Μαρίας (φωτ.2); Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα νέα επεισόδια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΥΔΗΡΙΩΤΗ