Η Καμίλα δεν θα πάει τελικά στο μνημόσυνο της Νταϊάνα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Καμίλα δεν θα πάει τελικά στο μνημόσυνο της Νταϊάνα

Θα λάμψει… διά της απουσίας της τελικά η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα δέκα χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οπως εξήγησε στον Τύπο, συγκινήθηκε από την πρόσκληση που της έκαναν ο Κάρολος και οι γιοι του, και αρχικά τους είχε απαντήσει καταφατικά, όμως τελικά θεώρησε σωστό να απέχει. «Αρχικά είχα δεχτεί, γιατί ήθελα να τους στηρίξω. Στη συνέχεια όμως το σκέφτηκα καλύτερα και πιστεύω ότι η παρουσία μου θα αποσπάσει την προσοχή από το στόχο αυτής της τελετής, που είναι η επικέντρωση στη ζωή και το έργο της Νταϊάνα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Καμίλα.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί σε ένα στρατιωτικό παρεκκλήσι κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή. Οι ειδικοί σε βασιλικά θέματα έκριναν σωστή την απόφαση της Καμίλα να μην παρευρεθεί στην τελετή, στην οποία αντιθέτως θα δώσουν το «παρών» η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν και ο τραγουδιστής Ελτον Τζον.

Τη στιγμή όμως που η πρώην ερωμένη και νυν σύζυγος του Καρόλου προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, εν όψει της επετείου, ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ δεν δίστασε να ρίξει λάδι στη φωτιά δηλώνοντας ότι στις φλέβες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν τρέχει γαλάζιο αίμα, αλλά παγωμένο νερό. «Πήραν μία νεαρή κοπέλα που ήταν μόλις 19 ετών και έκαναν τη ζωή της κόλαση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του τελευταίου συντρόφου της λαίδης Ντι, του Ντόντι. «Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών ΜΙ6 ή άνθρωποι που συνεργάζονταν μαζί τους φρόντισαν έτσι ώστε ο Ντόντι και η Νταϊάνα να μην επιστρέψουν ποτέ στο Λονδίνο. Δεν θα ηρεμήσω μέχρι να εκθέσω όλη τη συνομωσία που στήθηκε για τη δολοφονία τους».


Φωτ.1: Ο πρίγκιπας Κάρολος με την νύν σύζυγο του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Φωτ.2: Ο Αλ Φαγέντ