Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Εγώ και ο Νίκος

Η συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα στη δίκη για τον φόνο του Σεργιανόπουλου.

«Ο Νίκος δεν αποδέχτηκε ποτέ την επιλογή του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του!» Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου με κατηγορούμενο τον Γεωργιανό Δαυίδ Μουρτινέλι.

Ο επί σειρά ετών στενός φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου και συγκινημένος μίλησε για τη στενή σχέση του με τον αδικοχαμένο ηθοποιό, ενώ αφηγήθηκε την απελπισμένη «πάλη» του φίλου του στα αυτοκαταστροφικά μονοπάτια στα οποία είχε μπει, αλλά και τις εφήμερες όσο και «αταίριαστες» γνωριμίες του με άτομα του περιθωρίου και του «πληρωμένου έρωτα». «Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1997, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μια σειρά (σ.σ.: πρόκειται για το σίριαλ «Δύο ξένοι»). Χαθήκαμε για πέντε χρόνια και όταν έμαθα ότι τον είχαν συλλάβει ένιωσα την ανάγκη να του συμπαρασταθώ» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Νίκος Σεργιανόπουλος στο κρατητήριο μετά τη σύλληψή του για ναρκωτικά. «Οταν τον είδα στο αστυνομικό τμήμα ήταν τρομαγμένος και μάλλον ξαφνιάστηκε που με είδε. Οταν πια τελείωσε όλη αυτή η περιπέτεια, συναντηθήκαμε δύο ή τρεις φορές για να μου κάνει το τραπέζι και να με ευχαριστήσει» σημείωσε ο μάρτυρας, ενώ κληθείς από τους συνηγόρους υπεράσπισης να περιγράψει τη σχέση του με το θύμα, είπε: «Ηταν μια συναισθηματική σχέση. Ηταν μια έντονη και μεγάλη αγάπη από την πλευρά μου». Τέλος, παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις συχνές επισκέψεις του ηθοποιού στα στέκια όπου μεταμεσονύχτια στήνονται τα «παζάρια ανθρώπινης σάρκας», αλλά και για την επικίνδυνη εμμονή του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού. «Γνώριζα, από τα λεγόμενά του, ότι είχε εφήμερες σχέσεις και ότι πήγαινε σε συγκεκριμένα μέρη όπου συχνάζουν εκδιδόμενα άτομα».

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο μάρτυρας κλήθηκε από τους δικαστές να περιγράψει τον χαρακτήρα του αδικοχαμένου ζεν πρεμιέ. Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε για έναν άνθρωπο αυτοκαταστροφικό που μέχρι το τέλος της ζωής του δεν είχε αποδεχτεί τις ερωτικές του επιλογές και δεν είχε διανοηθεί να κάνει κακό σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο του τον εαυτό. «Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ουσιαστικά την επιλογή του και κυρίως “βασάνιζε” τον εαυτό του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ακόμη η οικιακή βοηθός του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία είπε ότι ένιωσε ανατριχίλα όταν άνοιξε την πόρτα και είδε το σπίτι ανάστατο και τον ηθοποιό νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος. Για έναν «γλυκό και αληθινό άνθρωπο» έκανε λόγο και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, που μίλησε για «ασυνήθιστο, πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα» και είπε ότι από την εξέταση του βιολογικού υλικού του θύματος βρέθηκε κοκαΐνη που θα μπορούσε να προκαλέσει παροξυσμό.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...