Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Προβλέψεις για 30/3

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα απαιτεί προσοχή, αφού μπορείτε να κολλήσετε κάποιο κρύωμα, να αποκτήσετε κάποιο τραυματισμό ή να έχετε συγκρούσεις με κοντινούς ανθρώπους. Δεν αποκλείονται μικρές οικονομικές απώλειες ή οικογενειακά προβλήματα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά την ευνοϊκή θέση του Ερμή, είναι πιθανά μεγάλα προβλήματα στη δουλειά και παρεξηγήσεις με τους εργοδότες ή τους συναδέλφους σας. Να είστε προσεκτικοί, είναι περίεργη η σημερινή μέρα. Κάθε μικρό καβγαδάκι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μικρά οικογενειακά προβλήματα και κάποια οικονομικά ζητήματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά. Η συναναστροφή μαζί τους όχι μόνο θα σας ανεβάσει τη διάθεση, αλλά και θα σας δώσει χαρά και ψυχική ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα ίσως σάς κάνουν μια επαγγελματική πρόταση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τη δεχτείτε αμέσως και χωρίς σκέψη, γιατί ίσως τελικά αποδειχθεί πως δεν είναι και πολύ κερδοφόρα. Δυσκολίες με τα παιδιά. Να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί με την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ: Εάν είναι δυνατόν, περιορίστε την επικοινωνιακή σας διάθεση. Να έχετε αυτοσυγκράτηση και μην προσπαθείτε να οργανώσετε το χάος γύρω σας. Η ενεργητικότητά σας μειώνεται και αυτό θα σας επηρεάσει και ψυχολογικά. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτείται να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα υγείας. Ισως είστε σε κατάθλιψη ή μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους. Δεν αποκλείονται οικονομικές ανησυχίες, ενώ και κάποια οικογενειακά προβλήματα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε αυτοσυγκράτηση. Η λαχτάρα για ευχαρίστηση και απόλαυση θα εμποδίσουν την πνευματική σας πρόοδο και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι πολύ δραστήρια. Προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους στην προσωπική σας ζωή. Ισως βασανίζεστε από βαθύτερες σκέψεις που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα δεν είναι καλή για ταξίδια και συσκέψεις. Η εξυπνάδα και η πονηριά σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Οι άντρες δώστε προσοχή στην υγεία σας, γιατί η ενεργητικότητά σας μειώνεται. Πιθανές εναλλαγές της διάθεσης και παράλογη θλίψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, ενώ μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με άγνωστους σε εσάς ανθρώπους. Δεν αποκλείονται διαμάχες με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και φίλους σας. Μην αφήνετε να σας οδηγούν αποκλειστικά το πάθος και τα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη θετική ενέργεια. Θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές στην ιδιωτική σας ζωή, καθώς όλοι θέλουν να σας δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι ερωτικές σχέσεις θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευημερία σας θα εξαρτηθεί από εσάς και σε καμιά περίπτωση μην περιμένετε βοήθεια. Η υγεία σας είναι επίσης στο χέρι σας. Ενας υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει καλή διατροφή, σωστή ανάπαυση και καλή ψυχολογία θα σας σώσει από πολλές ασθένειες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...