Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Προβλέψεις για 30/3

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα απαιτεί προσοχή, αφού μπορείτε να κολλήσετε κάποιο κρύωμα, να αποκτήσετε κάποιο τραυματισμό ή να έχετε συγκρούσεις με κοντινούς ανθρώπους. Δεν αποκλείονται μικρές οικονομικές απώλειες ή οικογενειακά προβλήματα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά την ευνοϊκή θέση του Ερμή, είναι πιθανά μεγάλα προβλήματα στη δουλειά και παρεξηγήσεις με τους εργοδότες ή τους συναδέλφους σας. Να είστε προσεκτικοί, είναι περίεργη η σημερινή μέρα. Κάθε μικρό καβγαδάκι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μικρά οικογενειακά προβλήματα και κάποια οικονομικά ζητήματα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά. Η συναναστροφή μαζί τους όχι μόνο θα σας ανεβάσει τη διάθεση, αλλά και θα σας δώσει χαρά και ψυχική ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα ίσως σάς κάνουν μια επαγγελματική πρόταση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να τη δεχτείτε αμέσως και χωρίς σκέψη, γιατί ίσως τελικά αποδειχθεί πως δεν είναι και πολύ κερδοφόρα. Δυσκολίες με τα παιδιά. Να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί με την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ: Εάν είναι δυνατόν, περιορίστε την επικοινωνιακή σας διάθεση. Να έχετε αυτοσυγκράτηση και μην προσπαθείτε να οργανώσετε το χάος γύρω σας. Η ενεργητικότητά σας μειώνεται και αυτό θα σας επηρεάσει και ψυχολογικά. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτείται να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα υγείας. Ισως είστε σε κατάθλιψη ή μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους. Δεν αποκλείονται οικονομικές ανησυχίες, ενώ και κάποια οικογενειακά προβλήματα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε αυτοσυγκράτηση. Η λαχτάρα για ευχαρίστηση και απόλαυση θα εμποδίσουν την πνευματική σας πρόοδο και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι πολύ δραστήρια. Προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους στην προσωπική σας ζωή. Ισως βασανίζεστε από βαθύτερες σκέψεις που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα δεν είναι καλή για ταξίδια και συσκέψεις. Η εξυπνάδα και η πονηριά σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Οι άντρες δώστε προσοχή στην υγεία σας, γιατί η ενεργητικότητά σας μειώνεται. Πιθανές εναλλαγές της διάθεσης και παράλογη θλίψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, ενώ μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με άγνωστους σε εσάς ανθρώπους. Δεν αποκλείονται διαμάχες με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και φίλους σας. Μην αφήνετε να σας οδηγούν αποκλειστικά το πάθος και τα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη θετική ενέργεια. Θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές στην ιδιωτική σας ζωή, καθώς όλοι θέλουν να σας δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι ερωτικές σχέσεις θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευημερία σας θα εξαρτηθεί από εσάς και σε καμιά περίπτωση μην περιμένετε βοήθεια. Η υγεία σας είναι επίσης στο χέρι σας. Ενας υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει καλή διατροφή, σωστή ανάπαυση και καλή ψυχολογία θα σας σώσει από πολλές ασθένειες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...