Διακοπές με... επιστράτευση στην Αίγινα!

TV GOSSIP

Διακοπές με... επιστράτευση στην Αίγινα!

Στην Αίγινα θα βρούμε τον Σπύρο Σούλη στο πρώτο μέρος της τελευταίας του εκπομπής για τη φετινή χρονιά. Το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής "Άλλαξέ το" θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 16.30 το απόγευμα από τον Alpha. Ο Σπύρος βέβαια θα κάνει τις διακοπές του στο νησί του Αργοσαρωνικού, αλλά παράλληλα θα αλλάξει ακόμη ένα σπίτι που βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πεύκη.

Ο Θοδωρής και η Χριστίνα ετοιμάζονται να παντρευτούν και θέλουν πολύ να αλλάξει το σπίτι που θα δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Ο Σπύρος λοιπόν από την Αίγινα θα μας διηγηθεί όχι μόνο πώς άλλαξε το σπίτι του Θοδωρή και της Χριστίνας, αλλά και ποια προβλήματα αντιμετώπισε. Το βασικότερο ήταν πως δεν υπήρχαν φίλοι ή συγγενείς που θα έδιναν τη βοήθειά τους για να γίνει η αλλαγή, όπως έγινε σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Ετσι λοιπόν ο Σπύρος σκέφτηκε να... επιστρατεύσει κάποιους από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που άλλαξε φέτος και που δεν είχαν κοπιάσει καθόλου για την αλλαγή αυτή. Ολοι λοιπόν θα βάλουν το χεράκι τους για να φτιαχτεί το σπίτι των ονείρων του Θοδωρή και της Χριστίνας.

Ο Σπύρος Σούλης όμως μάς επιφυλάσσει και τα best of της εκπομπής του από την χρονιά που πέρασε, τα πιο αστεία videos, τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, τα "λάφυρα" της εκπομπής... Μια χαρά!