Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εβδομάδα μόδας με sexy στοιχεία αλλά και… Κύπρο!

Εντυπωσιακές οι δημιουργίες των σχεδιαστών για τον επόμενο χειμώνα και χαρακτηριστική η διαμαρτυρία για τα γεγονότα στη Μεγαλόνησο.

Η Εβδομάδα Μόδας εκτός από μοναδικά ρούχα είχε και την έντονη διαμαρτυρία Κύπριου σχεδιαστή για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι συμπατριώτες του, αλλά και την Πατρίτσια Φιλντ που άλλη μία φορά έδειξε την αγάπη της στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία σε ρούχα και μαγιό. Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week άνοιξε τις πόρτες της στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών για την περίοδο φθινόπωρο / χειμώνας 2013-2014. Η ελληνικής καταγωγής Patricia Field παρουσίασε τη νέα συλλογή της για άντρες και γυναίκες. Extreme rock προτάσεις με την προσωπική πινελιά της διακεκριμένης fashion guru παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της 13ης MB AXDW. Eνα φόρεμα με την ελληνική σημαία αλλά και ένα αντρικό μαγιό που έγραφε στο πίσω μέρος Greece ήταν τα πια χαρακτηριστικά outfit που εντυπωσίασαν το κοινό, ενώ rap διασκευές ρεμπέτικων ελληνικών τραγουδιών έδιναν τον παλμό στο show της. Οι επισκέπτες της διοργάνωσης έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του 4ημέρου να αγοράσουν μοναδικά iconic fashion items που διατίθενται αποκλειστικά στην boutique της Patricia Field στη Νέα Υόρκη, από το pop up store της σχεδιάστριας που έχει στηθεί στην MB AXDW.

Ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης γιορτάζοντας σαράντα χρόνια δραστηριότητας στη μόδα παρουσίασε την ομώνυμη συλλογή του για το 2013, η οποία περιλαμβάνει εντυπωσιακά και γεμάτα χρώματα ρούχα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπέροχα νυφικά που καλύπτουν όλες τις γυναικείες προτιμήσεις.

Ο Κύπριος σχεδιαστής Notis Panayiotou, γνωστός για το sexy στοιχείο που επικρατεί στις συλλογές του, παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’40. Αυστηρές γραμμές αλλά και εντυπωσιακές τουαλέτες σε πράσινο, κίτρινο και μαύρο ήταν οι προτάσεις του ταλαντούχου σχεδιαστή για τον επόμενο χειμώνα, ενώ συγκίνηση προκάλεσε το video που άνοιξε την επίδειξή του, αφιερωμένο στην Κύπρο και στις δύσκολες οικονομικές εξελίξεις που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες του. Κάποια στιγμή μάλιστα στην πασαρέλα ένα μοντέλο γονάτισε και ως κίνηση διαμαρτυρίας έκοψε τα μαλλιά του.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την 1η ημέρα των επιδείξεων: Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, Χρήστος Νέζος, Θάνος Καλλιώρας, Αλεξ Κάβδας, Ελένη Καρποντίνη, Αντζελα Ευριπίδη, Μάκης Τσέλιος, Χαρά Λεμπέση, Φανή Χαλκιά, Απόστολος Μητρόπουλος, ο πρεσβευτής της Σερβίας, o Deputy Chief of Mission της Κορέας, ο εμπορικός ακόλουθος της Ιαπωνίας κ.ά.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...