Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στο σφυρί το παλάτι του… Μπέκιγχαμ!

Πωλητήριο στην πολυτελή του έπαυλη έβαλε το ζεύγος Μπέκαμ, έναντι τιμήματος 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Το αγόρασαν και το έφτιαξαν στα μέτρα τους, προσθέτοντάς του στούντιο ηχογράφησης, ελικοδρόμιο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα προκειμένου να στεγάσουν σε αυτό τον έρωτά τους. Υστερα από δεκατέσσερα χρόνια διαμονής τους σε αυτό όμως ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισαν να πουλήσουν την πολυτελή τους έπαυλη στο Χέρτφορντσαϊρ, γνωστή και ως «Παλάτι του Μπέκιγχαμ», προκειμένου να μετακομίσουν στο κοσμοπολίτικο κέντρο του Λονδίνου. Οι δύο σταρ, ωστόσο, δεν θέλουν να μετακομίσει ο οποιοσδήποτε σε αυτό. Επιθυμία τους είναι να βρεθεί ιδιώτης αγοραστής και όχι κάποια μεσιτική ή κατασκευαστική εταιρεία που θα χωρίσει την έπαυλη σε μικρότερα πολυτελή διαμερίσματα.

«Γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχουν πολλοί ιδιώτες που ψάχνουν σπίτια τέτοιου μεγέθους και πως κατασκευαστικές εταιρείες θα αδράξουν την ευκαιρία να το μετατρέψουν σε μικρότερα διαμερίσματα, τα οποία θα έχουν ανεβασμένη αξία εξαιτίας του ονόματος Μπέκαμ» εξηγεί πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής που θα εκτιμήσει και θα προστατέψει το ακίνητό τους.

Βέβαια, και το ζευγάρι από κατασκευαστική αγόρασε το «παλάτι» του το 1999 έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά κάθε άλλο παρά μίζερα φέρθηκε στη συνέχεια. Οι Μπέκαμ προχώρησαν σε προσθήκες, όπως το γυμναστήριο, το γήπεδο του τένις και η αίθουσα μπιλιάρδου, εκτοξεύοντας τη σημερινή του αξία στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η οικογένεια ωστόσο από φέτος τον Ιανουάριο που επέστρεψε οριστικά στη Βρετανία, μετά τη μεταγραφή του Ντέιβιντ από τη Los Angeles Galaxy στη γαλλική Paris Saint-Germain, περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στο σπίτι που νοικιάζει στο Κένσινγκτον, καθώς βρίσκεται σχετικά κοντά στον οίκο μόδας της Βικτόρια.

Ακόμα και προτού αποφασίσει να νοικιάσει σπίτι στο κέντρο όμως, το ζευγάρι συνήθιζε να μένει σε ακριβά ξενοδοχεία (όπως το «Savoy») κάθε φορά που είχε δουλειές στο Λονδίνο παρά να κάνει ταξίδι μίας ώρας από και προς το Χέρτφορντσαϊρ. Στόχος τους είναι μετά την πώληση του «Μπέκιγχαμ», να αγοράσουν μια αντίστοιχα πολυτελή οικία είτε στο Κένσινγκτον είτε στο Μέιφερ.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...