Η ζωή με τον πρώην και τον εραστή του

ΚΟΣΜΟΣ
Η γυναίκα που μετά το διαζύγιο συγκατοικεί στην ίδια πολυκατοικία με τον ομοφυλόφιλο σύζυγό της και τον σύντροφό του

Η ζωή με τον πρώην και τον εραστή του

Κάποιοι είναι συγκάτοικοι στην τρέλα, άλλοι όμως είναι συγκάτοικοι με άνετη και προχωρημένη άποψη στα περί σχέσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών. Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Κρίστι, μια Λονδρέζα που μένει έναν όροφο κάτω από τον πρώην σύζυγό της, τον Κεν, ο οποίος συγκατοικεί με το νέο του αμόρε... τον Τζον!

«Οποιος βλέπει αυτήν την κατάσταση σίγουρα τη βρίσκει περίεργη. Για εμάς όμως είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο!» εξηγεί η Κρίστι, η οποία περνάει καλά με τους «γείτονές» της. Ο Κεν τής κάνει τα ψώνια, όταν αυτή δεν έχει χρόνο και είναι δίπλα της σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει. Η ιστορία αυτού του περίεργου ζευγαριού ξεκίνησε το 1990, όταν η Κρίστι, 32 ετών τότε, δούλευε ως ηθοποιός και σε μια δουλειά συνάντησε τον Κεν που ήταν 18 ετών. Παρά τη διαφορά ηλικίας, ο Κεν τη ζήτησε σε γάμο.

 Λίγα χρόνια μετά το γάμο τους όμως η Κρίστι άρχισε να προβληματίζεται για την όχι και τόσο μεγάλη διάθεση του συζύγου της για σεξ.Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι παράλληλα με το γάμο του ο Κεν διατηρούσε σχέση με έναν άλλον ηθοποιό. Η πουριτανική όμως διαπαιδαγώγησή του, όπως εξηγεί ο ίδιος, δεν του επέτρεπε να παραδεχτεί την ομοφυλοφιλία του.

Μέχρι τη δέκατη επέτειο του γάμου τους... Τότε ο Κεν «έσπασε» και σε ένα ρομαντικό δείπνο με την Κρίστι τής αποκάλυψε ότι είναι bisexual. Η Κρίστι θυμάται ότι πάγωσε και ότι ενώ ήταν θυμωμένη μαζί του, κατά βάθος τον λυπόταν. Τελικά, όταν ξεπέρασε το πρώτο σοκ, τού ζήτησε διαζύγιο, αλλά η αγάπη που τους ένωνε επιβίωσε και μετατράπηκε σε φιλία.