Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Προβλέψεις για 2/4

ΚΡΙΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις, σημαντικές συναντήσεις ή σχεδιασμός σπουδαίων εγγράφων θα σας οδηγήσουν σε λάθη ή οικονομικές απώλειες. Οι πλανήτες προειδοποιούν για αποτυχία στην ιδιωτική ζωή ή καβγάδες με τον/τη σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρώτο μισό της ημέρας η ενέργειά σας θα εμπνέει αισιοδοξία και χαρά σε όλους. Ωστόσο το απόγευμα δώστε προσοχή στην υγεία σας ή την υγεία των συγγενών σας. Πιθανόν να έχετε επιδείνωση σε μια χρόνια ασθένειά σας, τραυματισμούς ή ατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε αισθηματικές υποθέσεις προβλέπεται μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι πιθανό να είστε σε θέση να λύσετε με επιτυχία ερωτικά προβλήματα. Οπότε, κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι πλανήτες συνιστούν να μην παρεμποδίζεται τη ροή των γεγονότων, καθώς ίσως τα περισσότερα προβλήματα να εξαφανιστούν από μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρώτο μέρος της μέρας περάστε το έξω, στη φύση και το απόγευμα στο σπίτι μαζί με την οικογένειά σας. Πιθανές νέες γνωριμίες. Θα σας παρατηρούν παντού, όπου κι αν πάτε, κι αυτό θα σας δώσει σιγουριά. Προσπαθήστε να σας προσεγγίζουν μόνα άτομα που είναι άξια της προσοχής σας, αφού μερικές φορές μπορείτε να κάνετε λάθη.

ΛΕΩΝ: Η μέρα φαίνεται να είναι δύσκολη. Υποθέσεις που σχετίζονται με τη δουλειά θα σας απασχολούν από το πρωί. Δεν αποκλείεται η ματαιοδοξία σας και η προσπάθεια να λύσετε τα πάντα ταυτόχρονα να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και οικονομικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό είναι να συγχωρείτε, να κάνετε και να λαμβάνετε δώρα. Αποκλείστε όλη την αρνητική ενέργεια που σας κατακλύζει. Μη μετακινείτε τα έπιπλα, μην οδηγείτε γρήγορα και μην υπογράφετε σημαντικά έγγραφα. Περάστε τη μέρα σας με την οικογένειά σας ή με φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα λάθη και η επιείκεια στις αδυναμίες σας μπορούν να προκαλέσουν οικονομική ζημιά. Μην παρεμβαίνετε στην πορεία των γεγονότων, ίσως τα προβλήματα να λυθούν από μόνα τους. Το απόγευμα μπορεί να χαλάσει η διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να τα καταφέρετε σε όλες τις υποθέσεις με απίστευτη ευκολία. Το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι η ειλικρίνεια και η σκληρή δουλειά. Μην αρνηθείτε να βοηθήσετε αυτούς που σας χρειάζονται. Λίγη ξεκούραση θα έκανε καλό σε σας και στην οικογένειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθυμία να διορθώνει κάποιος άλλος τα λάθη σας και τα παράπονα σχετικά με την τύχη σας θα σας αποτρέψουν από την επίτευξη ενός στόχου σας. Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να λύσετε τα ερωτικά σας προβλήματα που προέκυψαν τελευταία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από το πρωί να περιμένετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Δεν αποκλείονται κακές ειδήσεις που σχετίζονται με αγαπημένους ή αποτυχίες σε επαγγελματικά σας. Υπάρχει πιθανότητα απρόβλεπτων εξόδων και οικονομικών ελλείψεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ευαισθησία σας και αισθησιασμός σας όσον αφορά τον ερωτικό τομέα μπορούν να μετατραπούν σε καβγά ή απογοήτευση. Να είστε προσεχτικοί όταν διασχίζετε τον δρόμο και να προσέξετε να μην τραυματιστείτε στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως θα είστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και τα βράδια. Αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και αποξένωση στην προσωπική σας ζωή. Καλύτερα να προσέξετε πολύ. Συγκρατηθείτε, αφού οι δουλειές απαιτούν όλη σας την ενέργεια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...