Σημεία και τέρατα στον «Πλακατζή κερατά»

TV GOSSIP
Με υπογραφή Βλασιάδου!

Σημεία και τέρατα στον «Πλακατζή κερατά»

Μέχρι χθες την ξέραμε ως ηθοποιό. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσει και το συγγραφικό της ταλέντο. Μάλιστα ήδη έγραψε ένα σενάριο για τη μικρή οθόνη!

Η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου αλλάζει ρόλο! Υπογράφει το σενάριο για το επεισόδιο της σειράς «Eντιμότατοι… κερατάδες» που θα προβληθεί αυτή τη Δευτέρα, στις 23.00 το βράδυ από τον Alpha και θα έχει τον τίτλο «Ο πλακατζής κερατάς».

Η Ισαβέλλα μάλιστα δηλώνει ότι εμπνεύστηκε τον ήρωά της από τις παρέες της. Τι ακριβώς λέει η ίδια η σεναριογράφος; «Ο πλακατζής είναι ένας τύπος που του αρέσουν τα αστεία! Πειράζει συνέχεια τους φίλους του, κάνει καλαμπούρια! Γενικά δημιουργεί συχνά κωμικές καταστάσεις. Είναι ένας τύπος που όλοι μας τον έχουμε συναντήσει στις παρέες μας. Ηθελα λοιπόν να φτιάξω μια ιστορία γύρω από αυτόν και να δείξω πως ένα αστείο μπορεί να γυρίσει ανάποδα...» Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μοιράζονται η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Ακης Σακελαρίου, η Σοφία Παυλίδου και ο Γιώργος Γαλίτης, ενώ παίζει και η ίδια η Ισαβέλλα.

Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο είναι ο Παντελής, ένας αδιόρθωτος πλακατζής. Μία μέρα λοιπόν αποφασίζει να κάνει μια πλάκα στους αγαπημένους του φίλους παρέα με την αγαπημένη του γυναίκα, τη Σμαράγδα. Θα τους πουν ότι ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του και πως οι δυο τους πρόκειται σύντομα να χωρίσουν. Οι φίλοι του ζευγαριού όμως, δηλαδή η Μαργαρίτα και ο Αντώνης, παίρνουν θέση στην υποτιθέμενη διαμάχη τους και αρχίζουν να λένε «σημεία και τέρατα» για τον Παντελή στη Σμαράγδα και το αντίστροφο. Με αυτόν τον τρόπο δηλητηριάζεται η τέλεια σχέση του Παντελή και της Σμαράγδας. Μάλιστα με δικηγόρους τον Θεόφιλο και την Εύα φτάνουν ένα βήμα πριν από το χωρισμό. Τι θα γίνει τελικά; Μία αθώα φάρσα θα οδηγήσει το ζευγάρι στο χωρισμό ή θα κυριεύσει το «τηλε-σύμπαν» το συναίσθημα και θα καταφέρουν να σώσουν το γάμο τους;