«Γιατρεύει» τις πληγές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Γιατρεύει» τις πληγές

Ούτε παραγγελία να είχε κάνει. Πραγματική... γιατρειά αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής ομάδας και των βουλευτικών εκλογών. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δεκαέξι μέρες μέχρι τον πρώτο αγώνα με την Αρτμέντια στην Μπρατισλάβα για να γιατρέψουν τις «πληγές» τους από τους συνεχείς τραυματισμούς, αλλά και τις αγωνιστικές τους αδυναμίες που δεν μπόρεσαν να τις κρύψουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ειδικά η... καταραμένη αριστερή πλευρά έχει γίνει ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Ζοσέ Πεσέιρο, αφού έπειτα από τους Σέριτς, Δάρλα και Ιβανσιτς ήρθε η σειρά του Σωτήρη Λεοντίου για να τραυματιστεί σοβαρά. Ο νεαρός παίκτης που υποβλήθηκε χθες σε αξονική τομογραφία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού επαληθεύοντας τις αρχικές ενδείξεις και θα χάσει το επόμενο εξάμηνο.

Το μόνο παρήγορο για τον Πεσέιρο είναι ότι μέχρι το ματς με την Αρτμέντια θα έχει στη διάθεσή του, όπως υπολογίζει, τους Ιβανσιτς, Σέριτς κι ενδεχομένως τον Δάρλα, ενώ ταυτόχρονα θα έχει βελτιωθεί σημαντικά και η φυσική κατάσταση του Τάκη Φύσσα που έμεινε τελικά στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι.

Από το προχθεσινό ντέρμπι, πάντως, οι πράσινοι «κράτησαν» την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο που, σύμφωνα με την άποψη του Ζοσέ Πεσέιρο, θα αποτελέσει τη βάση για τις επόμενες αναμετρήσεις. Σε δηλώσεις του στο «Sport.11», o Αρκάδιους Μάλαρτζ δηλώνει σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ναι, το πιστεύω. Και κάτι τέτοιο δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Μπορούμε τη φετινή χρονιά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή η χρονιά θα ανήκει στον Παναθηναϊκό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Φωτ.: Επαληθεύτηκαν οι φόβοι για τον Σωτήρη Λεοντίου.