Μεγάλος τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης!

TV GOSSIP

Μεγάλος τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης!

Για πρώτη φορά τα κανάλια ενώνονται σ' ένα εθνικό δίκτυο για καλό σκοπό! Επτά ιδιωτικοί σταθμοί (Alpha, Star, Mega, ΣΚΑΪ, Alter, ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV), με πρωτοβουλία του Alpha, παρουσιάζουν απόψε, αμέσως μετά τη λήξη των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους σε Πελοπόννησο και Εύβοια.

Στη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου, μεγάλα ονόματα ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν τη συμπαράσταση όλων. Από το στούντιο «Κάπα», η Ελενη Μενεγάκη (φωτ.), που θα εκπροσωπεί τον Alpha, συναντά τον Γιώργο Παπαδάκη για το κανάλι του Αμαρουσίου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Mega, τη Χριστίνα Λαμπίρη για το Star και τέλος την Αγγελική Νικολούλη για το κανάλι του Μπουρναζίου.

Δεν θα είναι όμως μόνοι τους, αφού στο τηλεφωνικό κέντρο θα περάσουν πολλά ονόματα απ' όλους τους χώρους: ηθοποιοί, παρουσιαστές, αθλητές, τραγουδιστές, όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Εκεί θα παίρνουν τις προσφορές του κόσμου μέχρι και τις 02.00 μ.μ. Ο Λάκης Λαζόπουλος, που κάνει το σπικάζ στο σποτάκι του τηλεμαραθωνίου, θα παίξει με τη σειρά του ρόλο στη μεγάλη αυτή -και καθ' όλα άξια- προσπάθεια.

Κι επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, θα υπάρξει σύνδεση και με τη Θεσσαλονίκη μέσω του Μακεδονία TV. Θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου και των υπόλοιπων περιοχών που δοκιμάστηκαν όλες αυτές τις μέρες.

Φυσικά, θα υπάρξουν και προσφορές σε τράπεζες, αλλά και με SMS. Συγκεκριμένα, για τη συγκέντρωση των χρημάτων του τηλεμαραθωνίου τα επτά κανάλια συνεργάζονται ήδη με τις Τράπεζες Αγροτική, Eurobank, Millennium, Πειραιώς, ενώ οι λογαριασμοί είναι οι εξής:

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 0170 400 566214

EUROBANK 3-0200663696

MILLENNIUM 8299605

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5011033412-436

Επίσης, στη διάθεση του κοινού είναι και τα μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων:

- SMS στο 1818 γράφοντας τη λέξη ΔΑΣΟΣ - Χρέωση 1,19 €/SMS

- Γραμμή αυτόματης χρέωσης OTE: 901 11 123 123 - χρέωση 3,59€/κλήση

- Το τηλεφωνικό κέντρο της COSMOLINE με 100 γραμμές θα απαντάει στο 212 212 40 20

Τέλος, εξαιρετικά χρήσιμη θα είναι και η συμμετοχή των απόδημων Ελλήνων, μέσα από τα δορυφορικά προγράμματα των καναλιών που οργανώνουν τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης και προσφοράς. Καλή επιτυχία από την καρδιά μας!