Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σε καλό δρόμο η επιστροφή των… ελληνικών σίριαλ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης καταθέτει τη δική του άποψη για την τηλεόραση.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το κοινό έχει δείξει την προτίμησή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» αποδεικνύοντας πως οι ελληνικές σειρές μπορούν να κερδίσουν με την αξία τους τις τουρκικές. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει στην «Espresso» τόσο για τη σειρά όσο και για την επέλαση των τουρκικών στην ελληνική πραγματικότητα. «Καιρός ήταν να ξεκινήσουν ελληνικά σίριαλ, αφού είχαμε φτάσει σε σημείο κορεσμού από τα ριάλιτι. Νομίζω ότι σιγά-σιγά κάνουν τον κύκλο τους και θα ξεκινήσουν και πάλι να γίνονται πράγματα και για πολλούς άλλους συναδέλφους που δεν δουλεύουν αλλά είναι ταλαντούχοι κι έχουν ίσως και μεγαλύτερη ανάγκη» λέει ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Τι λέει όμως για τη νέα τηλεοπτική σειρά που αναφέρεται στην κρίση και θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία της ελληνικής σημερινής κοινωνίας; Ο δημοφιλής ηθοποιός απαντάει: «Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε δύσκολα. Οπότε, αν θέλεις να αναδείξεις ή να “σατιρίσεις” μια τάξη ανθρώπων, αυτή είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πραγματικά στο όριο. Μέσα από ένα δράμα ουσιαστικά αστειευόμαστε και γελάμε όλοι. Δηλαδή η κωμωδία έγκειται στο ότι έχουμε βιώσει τη συντριβή σαν λαός, οπότε κάπου πρέπει να τη σατιρίσουμε. Αν το κάναμε σε μια άλλη εποχή θα το έλεγαν “λαϊκό”, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο και πολύ κατανοητό, χωρίς βέβαια να είναι χυδαίο».

Φυσικά ένα τέτοιο μεγάλο βήμα όπως αυτή η σειρά, που γίνεται εν μέσω κρίσης, δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηριστεί ως κίνηση σε τεντωμένο σχοινί, ωστόσο ο δημοφιλής πρωταγωνιστής τονίζει: «Στην εμπειρία του Βασίλη Θωμόπουλου, που έκανε τη σειρά, οφείλεται το αποτέλεσμα. Στον τρόπο που μελετάει, χειρίζεται και οργανώνει το γύρισμα και στον τρόπο που συζητάει με τους συναδέλφους». Τέλος ο ηθοποιός αποκαλύπτει: «Επειδή είμαστε λαός με ιστορία χιλιάδων χρόνων, οι Ελληνες αντιστεκόμαστε σε διάφορα πράγματα. Και επειδή είμαστε άνθρωποι που πραγματικά πρεσβεύουμε όλοι την οικογένεια και τις αξίες της και αγαπάμε όλοι οι άνθρωποι τον λαό μας και ακριβώς επειδή έχουμε ιστορία, μπορούμε και θυμόμαστε πράγματα και μαθαίνουμε. Νομίζω μάλιστα ότι είναι το εφαλτήριο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους να παίρνουν θετική ενέργεια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...