Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κολέτσα δηλώνει ροκ!

Η φωτογράφηση για το περιοδικό «Inked» και οι ατάκες περί νευρικής ανορεξίας.

H αγάπη που έχει η Χριστίνα Κολέτσα στα tattoos είναι γνωστή. Η εκρηκτική τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Δημήτρη Καψάλη για το εξώφυλλο του περιοδικού «Inked» και μίλησε για την ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, για την κρίση, τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας και για το πώς ξεκίνησε να έχει τατουάζ στο κορμί της. Η εξομολόγησή της στο «Inked» ξεκίνησε με μια αποκάλυψη, καθώς η τραγουδίστρια εξήγησε πως παρ’ όλο που είναι το λαϊκού ρεπερτορίου, στη ζωή της είναι ροκ.

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει και για το πώς βιώνει την κρίση στους χώρους όπου εμφανίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο που οι μέρες λειτουργίας των μαγαζιών έχουν περιοριστεί στις δύο, από τις πέντε – έξι, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εχουν πέσει βέβαια οι τιμές, αλλά ο κόσμος είναι φοβισμένος κάποιες φορές. Μιλάω για τη διάθεσή του, τουλάχιστον έτσι όπως εγώ μπορώ να την αντιληφθώ από την πίστα. Παλιότερα πολύ πιο εύκολα θα σηκωνόταν κάποιος στην πίστα, θα πετούσε ευκολότερα λουλούδια. Μου βγάζει έναν προβληματισμό ο κόσμος, θα έλεγα. Κι εγώ δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Μάλιστα έχω κάνει και υποχωρήσεις από μόνη μου. Εχω πιάσει επιχειρηματία και του έχω πει: “Θέλω πιο λίγα”. Οταν βλέπεις ότι ο κόσμος δίπλα σου υποφέρει, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες: “Θέλω τόσα”. Είναι τραγικό».

Πολλοί τη θεωρούν -και όχι άδικα- μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες. Τι λέει όμως η ίδια στο περιοδικό «Inked» για τα όσα έχουν γραφτεί για το σώμα της και τα όσα ακούγονται κατά καιρούς περί νευρικής ανορεξίας; «Οποιος λέει ότι είμαι ανορεξική, λέει βλακείες. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η διατροφή μου, τα κιλά μου, πώς θα φαίνομαι. Κάνω υπερβολές, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή, μπορεί να ξυπνήσω να φάω αβγά με μπέικον και να ξαναφάω μετά από λίγες ώρες. Κάνω πολλά, μικρά γεύματα. Αυτό κάνω».

Οπως είναι φυσικό, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε και για τη σχέση της με τα tattoos λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα το κάθε κομμάτι που έχω πάνω μου θεωρώ ότι είναι κι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ουσιαστικά, αποτυπώνω στο σώμα μου τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν έχω μετανιώσει, μέχρι στιγμής βέβαια, για κανένα από τα tattoos που έχω “χτυπήσει”. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι τα τατουάζ είναι μόδα. Οταν αποφάσισα να “χτυπήσω” το πρώτο μου tattoo, πριν από οχτώ – εννιά χρόνια, σκεφτόμουν ότι το σώμα μας είναι ένα μέσο σε αυτή τη ζωή και αυτό το σώμα μάς δόθηκε για να το κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς. Οπότε, μου αρέσει σε αυτά τα λίγα -μπροστά στην αιωνιότητα- χρόνια που θα ζήσω να χαρώ το κορμί μου και να το διακοσμήσω όπως θέλω εγώ. Πάντα με σεβασμό».

To tattoo για τον Νίκο Γιγουρτάκη  

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα αναφέρθηκε και σε ένα πρόσωπο που έπαιξε στο παρελθόν σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Τι είπε πιο συγκεκριμένα; «Το πρώτο μου ήταν πίσω στο σβέρκο, ήταν τα αρχικά ενός ανθρώπου που έχει φύγει από τη ζωή, του Γιγουρτάκη. Τώρα έχω κάνει cover up και έχω γράψει το αρχικό μου, το “C”. Από τα πρώτα μου επίσης ήταν και αυτό το αστέρι στο χέρι, χαμηλά. Αρχικά ήταν σκέτο, μετά μπήκαν τα χρώματα σαν το ουράνιο τόξο. Ηθελα κάτι διαφορετικό και μου προέκυψε σαν το σήμα του “Συνασπισμού”».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....