Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο χαιρετισμός Σφακιανάκη α λα… Κατίδη

Φωτιές έχει ανάψει η κίνηση του τραγουδιστή να υψώσει το δεξί του χέρι πάνω από την πίστα.

Σάλο και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη που κυκλοφορεί από χθες στο Διαδίκτυο στην οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής φαίνεται να χαιρετά από την πίστα ναζιστικά! Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από την ημέρα που ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης, πανηγύρισε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στον αγώνα με τη Βέροια χαιρετώντας με προτεταμένο το δεξί του χέρι τους φιλάθλους της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, και τώρα στο προσκήνιο έρχεται για να… ανάψει πάλι φωτιά η συγκεκριμένη φωτογραφία του γνωστού τραγουδιστή στην οποία χαιρετάει έχοντας υψώσει το δεξί του χέρι.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η οποία έχει διαρρεύσει από άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή στο Διαδίκτυο, ο Νότης Σφακιανάκης χαιρετάει α λα Κατίδη το κοινό του. Ο ίδιος δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια σχετική δήλωση. Ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει αναφερθεί με θετικά λόγια στον Γεώργιο Παπαδόπουλο, αποκαλώντας τον «μάγκα» και συγκεντρώνοντας και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Για την ακρίβεια ο τραγουδιστής είχε πει: «Ισως και να πεθάνεις στη φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά… Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “ΟΧΙ” εξ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης. Αυτός που τον καταδίκασε πάλι ήταν “αδελφή” και αν δείτε απόσπασμα από τη δίκη των Απριλιανών, θα καταλάβετε τι σας λέω» τονίζει στη συνέντευξή του ο Νότης Σφακιανάκης και εξηγεί: «Ηταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Ετσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν, τον ξανάφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλει μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία».

Αξίζει να θυμίσουμε πως η κίνηση που παραπέμπει σε ναζιστικό χαιρετισμό την οποία έκανε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατίδης είχε αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από την Εθνική Ομάδα, με τον ίδιο να θέτει τον εαυτό του και εκτός της ομάδας του, της ΑΕΚ.

Πάντως, όσον αφορά τη συγκεκριμένη κίνηση που προκαλεί αντιδράσεις οι απόψεις διίστανται, αφού μερικοί επιμένουν πως προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και πως με αυτή αποδιδόταν τιμή και χαιρετισμός στον ανατέλλοντα ήλιο.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...