Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Πώς έβγαλα την τρίτη κόρη μου Αδελαϊδα

Ο δημοφιλής ηθοποιός την τελευταία φορά που έπαιξε στην Αυστραλία (πριν από 30 χρόνια) ήταν τη μέρα που του ανακοίνωσαν ότι έγινε πατέρας.

Επιστρέφει στην Αυστραλία έπειτα από τριάντα χρόνια. Ο Κώστας Βουτσάς θα βρεθεί στη μακρινή ήπειρο στις αρχές Μαΐου κάνοντας περιοδεία με την παράσταση «Οι Απελπισμένοι», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Η είδηση της επικείμενης άφιξης του δημοφιλούς ηθοποιού γέμισε με χαρά τους ομογενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μερικές μέρες σπεύδουν μαζικά να εξασφαλίσουν εισιτήρια για μια από τις παραστάσεις της μουσικής κωμωδίας. Το στόρι του έργου θέλει ένα αεροπλάνο να πέφτει σε τροπικό νησί του Ατλαντικού και τους νεοέλληνες επιβάτες του να προσπαθούν να επιβιώσουν στα βάθη της ζούγκλας.

«Το έμαθα πως πηγαίνει καλά η προπώληση. Με αγαπάνε πολύ στην Αυστραλία και θέλουν να με δουν. Το ίδιο κι εγώ» λέει στην «Espresso» ο Κώστας Βουτσάς.

«Εχω πάει άλλες τέσσερις φορές. Η τελευταία μάλιστα ήταν και πολύ ξεχωριστή, αφού εκεί έμαθα ότι έγινα πατέρας της τρίτης μου κόρης Νικολέτας. Είχα παράσταση στην Αδελαΐδα όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για τα γεννητούρια. Αμέσως βγήκα στη σκηνή και το μοιράστηκα με τον κόσμο. Τους είπα μάλιστα ότι θα βγάλω την κόρη μου Νικολέτα – Αδελαΐδα. Ετσι κι έγινε. Βέβαια δεν τη φωνάζω Αδελαΐδα τη μικρή. Εκτός κι αν θέλω να την πειράξω» συνεχίζει ο δημοφιλής ηθοποιός, αποκαλύπτοντας έτσι μια άγνωστη ιστορία από τη ζωή του. Η Νικολέτα Βουτσά και η αδελφή της Θεοδώρα είναι παιδιά του Κώστα από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου. 
 
Η περιοδεία

Η πόλη της Αδελαΐδας βρίσκεται φυσικά μέσα στις πέντε στάσεις που θα κάνουν οι «Απελπισμένοι» στην Αυστραλία από τις 2 μέχρι τις 11 Μαΐου. Οι άλλες τέσσερις είναι η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ, η Καμπέρα και το Μπρισμπέιν. Μαζί με τον Κώστα Βουτσά θα μπουν στο αεροπλάνο οι Βάσια Τριφύλλη, Κώστας Σόμμερ, Ελένη Καρακάση, Αιμίλιος Ράφτης και φυσικά ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος κρατάει έναν από τους βασικούς ρόλους. «Δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα» σχολιάζει ο Βουτσάς και συνεχίζει: «Πάντως το έργο μας είναι πολύ επίκαιρο τώρα, λόγω της εξαφάνισης του Boeing. Ασε που βγήκε κι ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει; Λέει: “Δεν βρίσκετε το Boeing; Φωνάξτε τον Βουτσά να κάνει ένα… φστ”».

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...