Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Trendy περιοδικό για τετράποδα!

Το «Pets Pyjamas» είναι ένας πολύχρωμος οδηγός που παρουσιάζει μόδα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Οπως κάθε περιοδικό μόδας, έτσι και αυτό παρουσιάζει τα πιο trendy ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της τελευταίας σεζόν, έχει στήλες με στιλιστικές προτάσεις, παρέχει συμβουλές σωστής διατροφής, άσκησης και υγείας και προτείνει trendy προορισμούς για εκδρομές, βόλτες, εξόδους για καφέ και διασκέδαση. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το περιοδικό αυτό δεν απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που ενδιαφέρονται να είναι πάντα στη μόδα, αλλά στα τετράποδά τους! Το «Pets Pyjamas» είναι ένας πολύχρωμος οδηγός που περιέχει όλα όσα ενδιαφέρουν τις κοσμικές και κομψές… σκυλίτσες. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος ως τη «Vogue των σκύλων» ή αλλιώς την «Dogue»!

Πρόκειται για ένα περιοδικό που μπορεί να ξεφυλλίσει κανείς δωρεάν στην ιστοσελίδα www.petspyjamas.com, ένα site που γεννήθηκε για να λύνει όλες τις απορίες που έχουν όσοι μεγαλώνουν σκύλους και γάτες, να παρέχει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις ένδυσης, φροντίδας και διατροφής των κατοικιδίων, αλλά και να ευαισθητοποιεί γύρω από θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ζώων. Το μίνι περιοδικό των είκοσι οχτώ σελίδων αποστέλλεται και κατ’ οίκον στους πελάτες της ιστοσελίδας, ενώ τους δίνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να αγοράσουν τις τελευταίες λέξεις της… σκυλομόδας, αλλά και προϊόντα καθημερινής χρήσης και φροντίδας.

Στο τελευταίο τεύχος έχει ένα εκτενές αφιέρωμα στις δεκατρείς τάσεις της μόδας για τετράποδα, όπως παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2013. Στις σελίδες του περιοδικού φιγουράρουν πολύχρωμα κολάρα, φλοράλ φορεματάκια, μεταξωτά φουλάρια, κοντά μπλουζάκια για τις πιο ζεστές μέρες της σεζόν, αλλά και πλεκτές ζακετούλες για τις πιο δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ συνοδεύονται από σχετικές προτάσεις για στιλιστικούς συνδυασμούς, ενώ στις επόμενες σελίδες υπάρχουν φωτογραφίες χολιγουντιανών σταρ με τα κατοικίδιά τους, όλα φυσικά στην πένα! Τι προστάζει, λοιπόν, η σκυλομόδα για τη φετινή σεζόν; Λάμψη και άρα πολλά στρασάκια στα αξεσουάρ, φλοράλ υφάσματα, μονοχρωμίες στα ρούχα, φουλ μπλε και όλες τις φωσφοριζέ αποχρώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει όμως και το θέμα που παρέχει συμβουλές για τη διοργάνωση του τέλειου «pet party», στο οποίο μεταξύ άλλων δίνονται συνταγές για σκυλοτούρτες, σκυλομπισκότα, σκυλο-cupcakes (ή αλλιώς pupcakes!) και σκυλονοστιμιές, καθώς και οδηγίες για την επιλογή των καλεσμένων και ιδέες για τα αποχαιρετιστήρια δωράκια που είθισται να δίνονται στο τέλος ενός πάρτι. Και εν όψει καλοκαιριού, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα θέμα για όλα όσα θα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα των τετράποδων ταξιδιωτών!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...