Στα ενδότερα του «Μπορώ»

TV GOSSIP

Στα ενδότερα του «Μπορώ»

Την ερχόμενη Δευτέρα, αμέσως μετά τις εκλογές, κάνει πρεμιέρα η Αννα Δρούζα με το «Μπορώ» στο Star. Κάθε απόγευμα στις 16.45 θα παρουσιάζει ζωντανά από τη νέα τηλεοπτική στέγη της την ενημερωτική εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα στη ζώνη μετάδοσής της τα τελευταία χρόνια.

Η μεταγραφή της Δρούζα στο Star ήταν ένα από τα... σίριαλ του καλοκαιριού. Καθώς έληγε το συμβόλαιό της με τη ΝΕΤ, άρχισαν οι βολιδοσκοπήσεις από ιδιωτικά κανάλια. Τελικά συμφώνησε με τον σταθμό του Ταύρου - σημειώστε πως είναι ο μοναδικός από τους μεγάλους σταθμούς με τον οποίο δεν είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της εκπομπής της αναζητήσαμε και συλλέξαμε πληροφορίες γύρω από αυτήν. Αν και σε περίοδο που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα είτε έχουν ξεκινήσει είτε βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και με την τηλε-κατασκοπία να είναι στο ζενίθ δεν είναι και ό,τι πιο απλό να διαρρεύσουν νέα.

Από την ημέρα που η Αννα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο άρχισε αμέσως και η προετοιμασία για την εκπομπή. Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της διέκοψαν μόνο για τις απαραίτητες διακοπές τους προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν ανανεωμένοι.

Τα κριτήρια, βάσει των οποίων θα επιλέγεται η θεματολογία του «Μπορώ», είναι επικαιρότητας και υψηλού ενδιαφέροντος για τον τηλεθεατή. Ετσι στην πρεμιέρα της η εκπομπή θα ασχοληθεί με τους νέους... αστέρες των φετινών εκλογών. Με τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές, τους ποιητές, τους δημοσιογράφους που διεκδίκησαν την ψήφο μας. Τι διαφορετικό να περιμένουν οι τηλεθεατές φέτος; Μέσα στις δύο ώρες ζωντανής προβολής πολλά μπορούν να συμβούν. Οπως χαρακτηριστικά αρέσκεται να λέει η ίδια η Δρούζα: «Ο,τι ήθελε προκύψει».

Δυναμική θα είναι και η παρουσία του κοινού στο στούντιο. Οποιος και όποια επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 8012112. Οσο για τα γυρίσματα, γίνονται στο FAROS, στην οδό Νιόβης 21-23, στο Μαρούσι.

Η διαμόρφωση του στούντιο είναι ακόμα μία από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το νέο «Μπορώ». Εξάλλου, για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτή τη δίωρη καθημερινή εκπομπή υπάρχει η ανάγκη τόσο δημοσιογραφικά όσο και σε επίπεδο παραγωγής της συνδρομής, της έμπνευσης και της εργασίας τουλάχιστον πενήντα ανθρώπων.

Και όλοι μαζί, σαν μία ομάδα, δουλεύουν, ώστε να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Οπως ευχάριστη στιγμή είναι για την ίδια την παρουσιάστρια όταν ο καλεσμένος της ανοίγει την ψυχή του και μιλάει για την αλήθεια του. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Αννα και στην ομάδα της «καλή επιτυχία».