Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

To μυστήριο με τον Φιλιππίδη

Διαψεύδει ο ηθοποιός ότι εγκατέλειψε έξαλλος τη σκηνή διακόπτοντας την παράσταση επειδή κάποιοι θεατές έτρωγαν τσιπς.

Η πληροφορία στα στέκια των θεατρόφιλων ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διέκοψε την παράσταση «Υπηρέτης με δύο αφεντικά», επειδή κάποιοι από τους θεατές έτρωγαν τσιπς, ήχησε σαν κακόγουστο αστείο! Σύμφωνα όμως με το onlytheater.gr, δεν πρόκειται για αστείο αλλά για ένα περιστατικό πέρα για πέρα αληθινό, το οποίο έλαβε χώρα στο θέατρο «Μουσούρη». Οταν ο Πέτρος Φιλιππίδης είδε τους θεατές να ασχολούνται με τα πατατάκια και όχι με την πλοκή του έργου στο σανίδι, έγινε έξαλλος. Σταμάτησε την παράσταση και κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια, με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι την πλατεία Καρύτση. Η ατάκα που λέγεται ότι ειπώθηκε από το στόμα του είναι η εξής: «Αν έπαιζε ο Μινωτής, θα έτρωγαν τσιπς;»

Μάταια προσπάθησαν οι συνεργάτες του να τον φέρουν πίσω στη σκηνή. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος παίζει στην παράσταση, ενημέρωσε το κοινό ότι για λόγους υγείας δεν θα συνεχιζόταν η παράσταση. Ετσι κι έγινε. Λίγο μετά την «πλήρωσαν» οι ταξιθέτριες, οι οποίες κατηγορήθηκαν ότι επέτρεψαν να μπουν θεατές με τσιπς κι ας τόνιζαν εκείνες μάταια ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους κάτι τέτοιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από το site Fthis ανταπάντησε σε όσα έχουν γραφτεί. «Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το μόνο πραγματικό γεγονός είναι ότι όντως αισθάνθηκα πολύ έντονη αδιαθεσία και δεν μπορούσα να συνεχίσω την παράσταση. Πήγα στο καμαρίνι μου για να συνέλθω και επειδή δεν ήξερα πόση ώρα θα μου πάρει, διακόψαμε την παράσταση. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά συνήλθα και έφυγα από το θέατρο κατά τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να κρατήσουμε τον κόσμο να περιμένει μέχρις ότου συνέλθω. »Το σημαντικότερο είναι ότι εγώ στη σκηνή δίνω το 100%. Αφού λοιπόν ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αποδώσω το 100%, το εισιτήριο που πλήρωσε ο κόσμος δεν θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του, γιατί από φυσικής κατάστασης δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω» υποστήριξε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους και να πάρουν πίσω τα χρήματα, είτε να έρθουν μία άλλη ημέρα, συμπεριλαμβανομένων του Σαββάτου και της Κυριακής, ακόμη και να καθίσουν στην ίδια θέση που κάθονταν όταν είχαν έρθει, αν το επιθυμούσαν.

»Τώρα, όσον αφορά σε αυτό που γράφτηκε, αν έχουν κάποιοι το θράσος να πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Σε όλα τα θέατρα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της παράστασης τα τρόφιμα, άρα είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είμαι καβαλημένος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...