Βροχή, κρύο και κύμα στο... Fort Boyard

TV GOSSIP
Fort Boyard

Βροχή, κρύο και κύμα στο... Fort Boyard

Με 11 βαθμούς Κελσίου, δυνατή βροχή και τα γιγαντιαία κύματα του Ατλαντικού για... πριμ έγιναν τα γυρίσματα στο κάστρο Boyard για τον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι σε μεγάλα κέφια, η λαμπερή Ορθούλα Παπαδάκου καθοδηγεί τους παίκτες και ο «σοφός» Αγγελος Παπαδημητρίου έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του τους Γάλλους παραγωγούς.

Από τα 26 επεισόδια, τα δύο γυρίζονται με γνωστά ονόματα από το χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Είναι ο τραγουδιστής Πέτρος Ιμβριος, ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης και οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου, Θωμαΐδα Ανδρούτσου και Δημήτρης Γεροδήμος.

Στη δεύτερη εκπομπή λαμβάνουν μέρος το συγκρότημα Ημισκούμπρια (Μιθριδάτης, Πρύτανης, Μετζέλος), η εκρηκτική Θέλξη και η Λυδία, η σκερτσόζα παρουσιάστρια του Mad. Και από τις δύο εκπομπές με τα γνωστά ονόματα τα κέρδη θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οσο για τα ντεσού, οι καιρικές συνθήκες ήταν σκληρές, αλλά αυτό ακριβώς έκανε το παιχνίδι πιο συναρπαστικό. Ο Χρήστος Φερεντίνος πολλές φορές κατά τη διάρκειά του βράχηκε από τα κύματα και δέχτηκε στους ώμους του επισκέψεις από γλάρους.

Οι Γάλλοι έλεγαν ότι ο Κρίστος, όπως αποκαλούσαν τον Χρήστο Φερεντίνο, είναι ο καλύτερος παρουσιαστής και αυτός που έχει υποστηρίξει καλύτερα το concept του παιχνιδιού. Ο Πέτρος Ιμβριος αλλά και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απέδειξαν πάλι πως είναι σκληρά καρύδια, καθότι γυμνασμένοι! Μάλιστα, η φόρμα τους εντυπωσίασε και τους υπεύθυνους της παραγωγής.

Η Σοφία Πανάγου δε, επειδή ήταν μικροκαμωμένη, κατάφερε να περάσει από ένα σωλήνα πιο γρήγορα απ' ό,τι οι αντίπαλοί της, ενώ τα Ημισκούμπρια, αν και το έπαιζαν... cool, όταν είδαν τα σχοινιά πάνω από τον ωκεανό, μαζεύτηκαν. Και φυσικά, όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν με τους νάνους του κάστρου, τον Τζακ και τον Τζο.