Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Σεκιούριτι νταήδες στο Κάστρο Ορχομενού

Επιτέθηκαν με ρόπαλα και όπλα στους κατοίκους-πελάτες τους όταν τους έγινε παρατήρηση για την αναποτελεσματικότητά τους.

Καταδρομική επίθεση από πάνοπλους άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας security, τους οποίους είχαν προσλάβει για τη φύλαξη των σπιτιών τους, δέχτηκαν κάτοικοι στο Κάστρο Ορχομενού, με αποτέλεσμα δύο άτομα να καταλήξουν βαριά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Το πρωτοφανές για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά γεγονός, που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα σε καφέ-μπαρ του Κάστρου. Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί, κάτοικοι του χωριού Κάστρο Ορχομενού, πληροφορήθηκαν για μια διάρρηξη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη σε σπίτι συγχωριανού τους. Οι νεαροί ενημέρωσαν αμέσως τηλεφωνικά τον υπεύθυνο φύλαξης που ήταν σε βάρδια εκείνη τη στιγμή για τα σπίτια του Κάστρου, καθώς πολλοί κάτοικοι του χωριού είχαν αναθέσει τη φύλαξή τους στην εταιρεία «MEΓΑΣ SECURITY», ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Λεμπέση.f255a89633

Ομως, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ξεκίνησε έντονη λογομαχία, καθώς ένας από τους νεαρούς άρχισε να διαμαρτύρεται στον υπάλληλο βάρδιας για το πόσο «καλά» κάνουν τη δουλειά τους. Τα πνεύματα άναψαν, αλλά η κατάσταση φάνηκε να εκτονώνεται (προς το παρόν), όταν ο νεαρός κάτοικος του χωριού έκλεισε το τηλέφωνο. Ομως τρεις ώρες αργότερα, στη 1.00 περίπου τα ξημερώματα έφτασε στο χωριό ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας, από το οποίο κατέβηκαν τέσσερα άτομα οπλισμένα με ρόπαλα και γκλομπ. Αφού μπήκαν στο κατάστημα του νεαρού με τον οποίο είχε γίνει η τηλεφωνική συνομιλία, χωρίς να πουν τίποτα άρχισαν να χτυπούν με αυτά τα ρόπαλα αδιακρίτως όποιον θαμώνα της καφετέριας έβρισκαν μπροστά τους! Εκείνη τη στιγμή στον χώρο υπήρχαν περίπου έξι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισαν να δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή ένας από τους δράστες βρήκε έξω από το κατάστημα, πήγε στο αυτοκίνητο κι επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο.

Πυροβολισμοί

«Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές στο ταβάνι για εκφοβισμό, ενώ οι άλλοι τρεις συνέχιζαν να χτυπούν αλύπητα τους κατοίκους. Επειτα, το ίδιο άτομο απείλησε με το όπλο τον νεαρό και του κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με τη λαβή, ενώ ένας ακόμη θαμώνας χτυπήθηκε από γκλομπ σοβαρά στο κεφάλι» σημείωσε στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε: «Οι δράστες στη συνέχεια έφυγαν. Μπήκαν στο αυτοκίνητο που έφερε τα διακριτικά της εταιρείας κι εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Ομως, ενώ περνούσαν από τους δρόμους του χωριού, εξαπέλυαν απειλές προς όλους, φωνάζοντας “θα σας το κάψουμε το χωριό, δεν ξέρετε με ποιους έχετε μπλέξει!”». Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, ενώ στο χωριό μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τους βρουν.

Ο ιδιοκτήτης

«Ηδη έχουμε ταυτοποιήσει δύο από τους δράστες. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας security και τον γιο του. Οι άλλοι δύο που συμμετείχαν στην επίθεση εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστοι» ανέφερε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε: «Εγινε άμεσα έρευνα στην εταιρεία και στα σπίτια τους, αλλά δεν τους βρήκαμε. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη». Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας, που διενεργεί και την προανάκριση, σχηματίστηκε εις βάρος των τεσσάρων δραστών δικογραφία για βαρύτατα κακουργήματα. Στο νοσοκομείο επισκέφτηκε τους τραυματίες και ο δήμαρχος Ορχομενού Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «απίστευτη επίθεση, η οποία μάλιστα έγινε από μια εταιρεία που υποτίθεται πως ως αποστολή είχε την αποτροπή του εγκλήματος».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...