Το site που κάνει τους celebrities... cartoon

ΚΟΣΜΟΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον... νερντ!
Παράξενα κουρέματα, μεγάλα αφτιά, αστείες μύτες και μουστάκια στους stars του

Το site που κάνει τους celebrities... cartoon

Η Σκάρλετ Γιόχανσον νερντ, η Κάμερον Ντίαζ καταζητούμενη, ο Μπραντ Πιτ νέο μέλος της οικογένειας Σίμσον. Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Οχι σε κάποια καινούργια ταινία του Χόλιγουντ, αλλά σε ιστοσελίδες όπως οι pimpmyphoto.com και glassgiant.com, όπου ο καθένας μπορεί να «ανεβάσει» τις φωτογραφίες που θέλει και να τις αλλάξει όπως θέλει!

Τα sites αυτά διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από εφέ που μπορούν να αλλάξουν τελείως ένα πρόσωπο ή να το μεταμορφώσουν σε καρτούν. Με παράξενα κουρέματα, γυαλιά, μεγάλα αφτιά, τατουάζ, αστείες μύτες, μουστάκια κτλ., ο εμπνευσμένος χρήστης μπορεί να κάνει αγνώριστες τις αψεγάδιαστες σταρ του Χόλιγουντ ή να φτιάξει αστείες εικόνες, δικές του ή των φίλων του, κάνοντάς τους να μοιάζουν με κόμικς και δίνοντάς τους ανάλογες ονομασίες.

Ακόμη περισσότερες επιλογές υπάρχουν στο glassgiant.com, στο οποίο μπορεί κανείς να φτιάξει ό,τι φωτογραφία θέλει, π.χ. να προσθέσει στον υπολογιστή ένα κουμπί με την ένδειξη «Explode», να αλλάξει τη διάσημη επιγραφή του Χόλιγουντ γράφοντας κάποιο σύνθημα, να φτιάξει τη δική του επιγραφή από νέον και να βάλει το όνομά του πάνω σε ένα πλοίο ή σε έναν πύραυλο!

Επίσης το ίδιο site με την επιλογή «Wanted» δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν πλάκες στους φίλους τους χρησιμοποιώντας φωτογραφίες τους για να φτιάξουν αφισάκια με τους ίδιους να καταζητούνται ως... επικηρυγμένοι εγκληματίες! Εννοείται ότι εκτός από τη φωτογραφία του «καταζητούμενου» αναγράφεται το «έγκλημα» που έχουν διαπράξει και φυσικά η σχετική αμοιβή! Πάντως η γερμανική εφημερίδα «Bild» δοκίμασε με μια φωτογραφία της Κάμερον Ντίαζ και της Σκάρλετ Γιόχανσον, και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΥΔΗΡΙΩΤΗ