Τα παιδία παίζει με... μαντίλες

ΚΟΣΜΟΣ
Με καλυμμένα τα πρόσωπα εμφανίζονται τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, τα οποία μεγαλώνουν εντελώς διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους.

Τα παιδία παίζει με... μαντίλες

Ζουν μια φυσιολογική ζωή τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον; Το ερώτημα αυτό συνεχίζει να απασχολεί, εντονότερα όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, κοινωνικούς λειτουργούς, αλλά και απλούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν συνηθίσει πλέον να τα βλέπουν να κυκλοφορούν σκεπασμένα με μαντίλια και να τα πηγαίνει ο πατέρας τους να ψωνίζουν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, πληρώνοντας τους ιδιοκτήτες να ανοίγουν μόνο για εκείνον τα καταστήματά τους.

Τελευταία όμως έχει προστεθεί και ένα άλλο πρόσωπο στην οικογένεια Τζάκσον: η Γκρέις Ρουαράμπα, που έχει πολλούς ρόλους. Η 40χρονη γυναίκα εδώ και λίγο καιρό αποτελεί την οικονομική σύμβουλο του διάσημου τραγουδιστή, την νταντά των παιδιών του, τη δασκάλα τους -κάνουν μαθήματα στο σπίτι- ενώ έχει αναλάβει και την ασφάλεια της οικογένειας Τζάκσον και είναι εκείνη που επιλέγει ποιος θα περάσει την είσοδο του σπιτιού. Οσο για τα παιδιά; Μεγαλώνουν χωρίς να έχουν φίλους και παίζουν μεταξύ τους. Ο Πρινς δέκα ετών, η Πάρις εννέα και ο Πρινς ΙΙ πέντε, παίζουν μεταξύ τους και πολλές φορές τραγουδούν τραγούδια του πατέρα τους και των Beatles, σχεδόν ποτέ όμως δεν κυκλοφορούν εκτός σπιτιού χωρίς να έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μαντίλια. Και οι μητέρες τους; Εκείνες έχουν πάρει πολλά χρήματα και έχουν υπογράψει συμβόλαια που τις κρατούν μακριά από τα παιδιά τους. Ο Τζάκσον, μετά την περιπλάνηση του στο Μπαχρέιν, το Βερολίνο και την Ιρλανδία, ετοιμάζεται να αγοράσει σπίτι στις ΗΠΑ και να επιστρέψει παρά το γεγονός ότι έχει πολλά χρέη εκεί.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ