Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Πωλητήριο στον εξωτικό παράδεισο!

Το ζεύγος Κόβα βγάζει στο σφυρί την περίφημη βίλα στο Πόρτο Χέλι.

Τρεις πολυτελείς κατοικίες μπροστά στη θάλασσα με δεκατέσσερα δωμάτια, δεκαεφτά μπάνια, δύο ιδιωτικές προστατευόμενες παραλίες με λευκή άμμο (που έχει έρθει κατευθείαν, κατόπιν παραγγελίας, από τις εξωτικές Μαλδίβες), πανέμορφοι κήποι, εντυπωσιακές πισίνες, εξωτερικό σινεμά, γήπεδα τένις, εκκλησία, προβλήτα για γιοτ, ελικοδρόμιο και ευκολίες για υπηρετικό προσωπικό: αυτή είναι η περίφημη βίλα της Ηρώς και του Γιώργου Κόβα στο Πόρτο Χέλι. Ενας αληθινός επίγειος παράδεισος που μοιάζει να είναι βγαλμένος από όνειρο και που βγήκε στο σφυρί μέσω αγγελίας στους «Financial Times»!444a77a8

Η μοναδικής αρχιτεκτονικής και υψηλής αισθητικής έπαυλη του επιχειρηματία Γιώργου Κόβα και της συζύγου του Ηρώς είναι χτισμένη στο 27 στρεμμάτων κτήμα «Ελιές» και χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια, που είναι εμφανής σε κάθε σημείο αλλά και σε κάθε λεπτομέρεια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στο Πόρτο Χέλι η βίλα του ζεύγους Κόβα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την ευρύτερη περιοχή, καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπερπολυτελείς κατοικίες των επωνύμων του Hollywood. Μάλιστα, κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει φαντασμαγορικά events με διάσημους προσκεκλημένους, όπως ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, ο πρίγκιπας της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη, αλλά και μέλη των οικογενειών Λιβανού, Βαρδινογιάννη, Καρέλλα και Βερνίκου.

«Πωλείται χερσόνησος απέναντι από το νησί των Σπετσών ανάμεσα σε κρυστάλλινα νερά και στην εξαιρετική από πλευράς ομορφιάς ακτή της Πελοποννήσου» ανέφερε μεταξύ άλλων η αγγελία πώλησης στους «Financial Times», επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει αναθέσει την εξεύρεση αγοραστή σε μερικά από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της χώρας.

Η πώληση της πολυτελούς βίλας του ζεύγους συνδέεται με τη σχετικά πρόσφατη περιπέτεια του Γιώργου Κόβα, που έχασε τεράστια ποσά εξαιτίας του σκανδάλου με τον περίφημο χρηματιστή Μπέρναρντ Λόρενς Μέιντοφ (ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες του σύγχρονου επενδυτικού κόσμου, αφού κατάφερε να κάνει μια καλοστημένη κομπίνα που άγγιξε τα 50 δισεκατομμύρια και που οδήγησε πολλές εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς σε χασούρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ).

Ο γάμος του ζεύγους Κόβα είχε επιφέρει τη συνεργασία των δύο οικογενειών και είχε αποτέλεσμα τον επιχειρηματικό γάμο της Βιολέξ με την Bic, που πωλήθηκαν έναντι αστρονομικού για την εποχή ποσού. Σήμερα το ζεύγος δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον όμιλο Eltrak, που έχει ως αντικείμενο τα χωματουργικά μηχανήματα, τα ελαστικά και τα ανταλλακτικά οχημάτων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...