Πού ψήφισαν οι celebrities

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γιάννης Βούρος

Πού ψήφισαν οι celebrities

Η ώρα της κάλπης είχε φτάσει για όλους τους εκλογείς και φυσικά για τους celebrities. Η «Espresso» φρόντισε να βγει... παγανιά στα εκλογικά τμήματα αναζητώντας επώνυμες και λαμπερές παρουσίες την ώρα της άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος. Δείτε ποιους βρήκε...


Γιάννης Βούρος

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Γύρω στις δέκα το πρωί ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Β’ Αθηνών) Γιάννης Βούρος έμπαινε σε εκλογικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για να ψηφίσει. Μαζί του βρίσκονταν η σύζυγός του Λένα, ο μεγάλος γιος του Στέφανος (ο οποίος είναι 21 χρόνων και άσκησε κι εκείνος το εκλογικό του δικαίωμα) αλλά και ο μικρός γιος του, ο Αλέξης, 9 χρόνων. Κανονικά ο Γιάννης Βούρος επρόκειτο να ψηφίσει στον Χολαργό, όπου είναι εγγεγραμμένος, ωστόσο εκδήλωσε την επιθυμία να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Φιλαδέλφεια (δικαιούται, σύμφωνα με τον νόμο, ως υποψήφιος βουλευτής), κοντά στο πατρικό του σπίτι, εκεί όπου μεγάλωσε και υπήρξε μάλιστα στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της AEK. Αμέσως μόλις τον είδαν οι Φιλαδελφειώτες, τον περιτριγύρισαν και συνομίλησαν αρκετή ώρα μαζί του - ιδίως μάλιστα κάποιοι ηλικιωμένοι που τον θυμούνταν από μικρό και του εύχονταν τα καλύτερα!


Μάκης Τσέλιος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Στις 12.00 το μεσημέρι το κατώφλι εκλογικού τμήματος στην περιοχή της Βουλιαγμένης εθεάθη να περνάει μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Ο Μάκης Τσέλιος, με classic καλοραμμένο κοστούμι, έμπαινε χαμογελαστός στο τμήμα όπου είναι εγγεγραμμένος για να ψηφίσει. Μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής, αφού έριξε το φακελάκι στην ψηφοδόχο, συνάντησε ύστερα από λίγη ώρα και τον τέως υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρο Δούκα και συνομίλησαν για λίγο - πληροφορίες ότι η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα πολιτικά ελέγχονται ως... ανακριβείς.


Βάσια Τριφύλλη

ΚΟΛΩΝΟΣ. 12.30 το μεσημέρι, στο 118ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Η Βάσια Τριφύλλη μπαίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου και ετοιμάζεται να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Βλέποντας το φακό της «Espresso» χαμογελά και δίνει τη δική της... νότα στη διαδικασία, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Αμέσως όλοι οι παριστάμενοι εκλογείς την αναγνώρισαν και φυσικά έσπευσαν να της μιλήσουν - ε, Βάσια είναι αυτή!


Μάντα, Ορθούλα, Τζωρτζ

ΒΟΥΛΑ. Στις 2 το μεσημέρι ο Τζωρτζ, η Μάντα και η Ορθούλα Παπαδάκου εθεάθησαν σε εκλογικό κέντρο της Βούλας. Στη συγκεκριμένη περιοχή είναι εγγεγραμμένες η Μάντα και η Ορθούλα. Ο Τζωρτζ είχε ήδη ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Ποταμιά Σπάρτης και βεβαίως συνόδευε ως γνήσιος τζέντλεμαν τις (πανέμορφες) παρτενέρ του για να ψηφίσουν. Μαζί όμως είχαν και το μωρό τους, τον Τζώννυ, που ήταν ένα κουκλάκι και όλοι τον χάζευαν!


Μίλτος Μακρίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Στη Σιβιτανίδειο Σχολή, στην Καλλιθέα, γύρω στις τρεις το μεσημέρι κατέφθανε ο Μίλτος Μακρίδης. Χαμογελαστός, ευδιάθετος, αλλά και με το χαρακτηριστικό του υφάκι, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, κλείνοντας μάλιστα και το μάτι στο φωτογραφικό φακό της «Espresso» που... καραδοκούσε.

Γιάννης Βούρος
Μάκης Τσέλιος
Βάσια Τριφύλλη
Μάντα και Ορθούλα Παπαδάκου
Τζωρτζ Παπαδάκος