Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

H Μαλέα σε διαγωνισμό μαγειρικής!

Πρεμιέρα με πολλούς καλεσμένους για την ταινία «Ματζουράνα» της σκηνοθέτιδας.

Η Ολγα Μαλέα πειραματίζεται με νέα υλικά και παρουσιάζει ένα αναπάντεχο ψυχολογικό δράμα με γερές δόσεις αγωνίας και μυστηρίου, τη «Ματζουράνα». Μετά τις εμπορικές επιτυχίες της στον χώρο της κωμωδίας, όπως τον «Οργασμό της Αγελάδας» και το «Litsa.com», η Ολγα Μαλέα εμπνέεται από διαφορετικές συγκυρίες και επανέρχεται για να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να πλάσει μια μεστή ιστορία για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μόνο που αυτή τη φορά η σκηνοθέτιδα πειραματίζεται με «νέα υλικά» και δημιουργεί για πρώτη φορά στην καριέρα της ένα ψυχολογικό δράμα με πρωταγωνίστρια την Αννα, ένα 11χρονο κορίτσι που συμμετέχει σε διαγωνισμό μαγειρικής και που όπως η ματζουράνα (το αγαπημένο της υλικό), είναι ιδιαίτερη και εκλεκτή.

«Μπορείς και καλύτερα» λέει συνέχεια -σύμφωνα με το σενάριο- η Μαίρη στην κόρη της, την Αννα, με σκοπό να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και να αποκτήσει εφόδια. Η 11χρονη Αννα, που είναι ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, αποφασίζει ένα καλοκαίρι να δηλώσει συμμετοχή σε διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα φτάνει στον ημιτελικό και όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η μαμά της χαίρεται και καμαρώνει γι’ αυτήν. Εντελώς απρόοπτα όμως η Αννα αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να παθαίνει διάφορα ατυχήματα, που οδηγούν στον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό.

Η Ναταλία Δραγούμη που υποδύεται τη Μαίρη, μητέρα της Αννας, λέει γι’ αυτή την εμπειρία: «Είναι μια υπερβολική μαμά που από την υπερβολική της αγάπη και το ενδιαφέρον έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στο παιδί, αλλά με λάθος τρόπο. Με αποτέλεσμα το παιδί να παθαίνει κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω. Το βασικό είναι πως το παιδί, όταν μια μητέρα χειρίζεται το μεγάλωμά του λάθος, δεν μπορεί να μιλήσει και να πει τα προβλήματά του, με αποτέλεσμα να κλείνεται στον εαυτό του. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα της μικρής και αυτό συμβαίνει πολύ συχνά όταν τα παιδιά δεν μιλάνε εύκολα στους γονείς τους».

Η παιδοψυχολόγος (Γιούλικα Σκαφιδά) που είναι στον διαγωνισμό μαγειρικής -όπως υπάρχουν σε όλους τους διαγωνισμούς με  παιδιά- είναι εκείνη που ανακαλύπτει το πρόβλημα. Η μητέρα  είναι σαν να έχει τυφλωθεί μπροστά σε όλο αυτό και δεν βλέπει ότι το παιδί έχει πρόβλημα». Μιλώντας μάλιστα γι’ αυτή την ταινία η δημοφιλής πρωταγωνίστρια τονίζει: «Είναι μια ιδιαίτερη ταινία, θεωρώ ότι είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια που έχω παίξει και μετράει πολύ και ο ψυχολογικός παράγοντας».

Οσο για την πρεμιέρα της «Ματζουράνας»; Εγινε στον κινηματογράφο «Δαναός» και το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Χάρης Ρώμας, ο Μανούσος Μανουσάκης, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και φυσικά η Ολγα Μαλέα. 

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...