Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Προβλέψεις για 10/4

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σάς ευνοεί στα περισσότερα από τα σχέδιά σας, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην εκπλήρωση των στόχων που έχετε θέσει. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι, καθώς η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες είναι οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συναντάτε αντιδράσεις που δεν περιμένατε. Μην επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας κι αν έχετε κάνει λάθη, παραδεχτείτε το. Ετσι ανοίγετε δίαυλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και η αεικίνητη φύση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μέρη όπου δεν έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Θα αισθανθείτε ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει ψυχικά και θα σας καλύπτει επικοινωνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν προσφέροντας σας ικανοποιητικά κέρδη, ενώ ο καλός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία είναι ενισχυμένη.

ΛΕΩΝ: Είστε ο κυρίαρχος της μέρας! Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να φτάσετε χωρίς κόπο στους στόχους σας. Στα αισθηματικά θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ενώ όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε άτομα που θα σας εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονο παρασκήνιο επικρατεί στις κοινωνικές σας επαφές, οπότε μην εμπιστεύεστε κανέναν σήμερα. Με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας οχυρώνεστε απέναντι σε οποιαδήποτε περίπτωση. Μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εντονα συντροφικοί ως άτομα, σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείτε με καλούς σας φίλους, με τους οποίους μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα. Πολύ καλή είναι η μέρα και στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς διακρίνεστε για την απόδοση και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ασχολείστε πολύ με πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον. Το ερωτικό σας ένστικτο είναι δυνατό. Καλύτερα θα είναι να εκτονωθείτε δημιουργικά σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για όσους σπουδάζετε ή είστε εκπαιδευτικοί, καθώς κερδίζετε θετική κριτική για τις προσπάθειές σας. Αν νιώθετε ανάγκη για ανανέωση, επιλέξτε ένα μέρος όπου δεν έχετε ξαναπάει. Αν θέλετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε πολύ εργατικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, γι’ αυτό στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όλοι σας εκτιμούν και σας σέβονται. Ετσι σήμερα μπορείτε να βάλετε σταθερά θεμέλια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με την προϋπόθεση πως θα είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα, δυστυχώς δεν βρίσκουν όλα σύμφωνο τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή, γιατί μια αντιπαράθεση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στη γλυκύτητα και την ευγένειά σας κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Ετσι οι συνάδελφοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Η μέρα είναι επίσης ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αλλά και τον χώρο σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...